Szívszaggató

„Aludj jól, angyalom” – nyolc hónapos kislányukat vesztették el a szülők

Bors

Létrehozva: 2021.12.21.

Módosítva: 2021.12.21.

Súlyos betegség támadta meg az ártatlan kisdedet, amivel hosszú ideig küzdött, de legyőzni nem volt elég ereje. Karácsonykor a megtört szívű szülők a temetését szervezik.

Gyászoló szülei nem tudják feldolgozni az elvesztését

Forrás: Twitter

A szülei csodája volt az a kis harcos, akit nemrég elveszített a családja. Minden várakozással dacolva Tiffany Thornton nyolc hónapnyi emlékkel ajándékozta meg szeretteit. Nemrég azonban örök álomra hajtotta a fejét.

A kis Tiffany még hét hetes sem volt, amikor agyhártyagyulladással és fertőzéssel diagnosztizálták, folyadék gyűlt fel az agyában. Megküzdött a betegséggel, de rövid idő alatt ismét rosszabbodott az állapota, így az orvosok tanácsára a szülei hazavitték, hogy búcsút vegyenek tőle.

Ehelyett elképesztő módon, hat hónapot töltött a szüleivel, Tasha Atkinsonnal és Spencer Thortonnal, valamint két testvérével: a négyéves Tommal és az egyéves Spencerrel. Azonban az agyára nehezedő ciszták mennyiség és mérete miatt, végül túl nagy lett a nyomos az agyában és Tiffany feladta a küzdelmet.

Múlt hét szerdán a kislány, akinek története ezrek szívét érintette meg, szerettei körében halt meg. Tasha és Spencer szíve megszakadt és most egy mélyen megható megemlékezést osztott meg gyönyörű kislányukról.

- A kislányunknak nem volt más választása. Aludj jól angyalom, most már megszabadultál a fájdalomtól. Az életed egy csodálatos utazás volt, és örökké a szívünkben fogunk hordozni téged. Annyira áldottak és szerencsések voltunk, hogy nyolc csodálatos hónapot tölthettünk együtt, és értékes emlékeket szerezhettük. Annyi erőt mutattál nekünk, annyi szeretetet adtál, és hihetetlenül büszkék vagyunk rád. Tudom, hogy mindig lenézel majd ránk, figyelsz arra, hogy a nagy testvéreid jól viselkedjenek, és erőt küldesz anyunak és apunak, hogy minden nap emlékezzenek rád és mosolyogjanak rád. Mindig szeretni fogunk hercegnőnk – írták a szülők fájdalmukról.

Most a karácsony előtti napokban Tiffany megtört szívű szülei már a temetést tervezik a különleges kislánynak. A szertartásra december 22-én, szerdán 13 órakor kerül sor a darlingtoni St. John's Templomban – írja a Chronicle Live. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek