Bűnügy

Felismeri? Brutális, amit egy szombathelyi parkolóban tett ez a férfi – videó

Létrehozva: 2022.02.02.

Garázdaság miatt nyomoz a rendőrség.

A felvételen látható férfi 2022. január 9-én, a hajnali órákban, Szombathelyen, a Mártírok tere 12. szám előtt egy, az utcán parkoló, Volkswagen típusú személygépkocsi jobb oldali visszapillantó tükrét lerúgta. A nyomozás során eddig beszerzett adatok alapján felmerült a gyanúja annak is, hogy a felvételen látható férfi Szombathelyen, a Király utcában is 

hasonló módon rongált meg egy másik gépkocsit.

A police.hu azt írja: a nyomozás során beszerzett kamerafelvételek alapján megállapítható, hogy a képen látható ismeretlen elkövető gyalogosan közlekedett a Zanati úton a belváros felé, majd a Mártírok terén áthaladva, a Király utcán át a Petőfi Sándor utca irányába ment tovább.

A Szombathelyi Rendőrkapitányság kéri, hogy aki a videófelvételen és a fotón látható férfit felismeri, vagy tartózkodási helyével kapcsolatban érdemleges információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható, 06/80/555-111-es zöldszámán, illetve a 112-es központi segélyhívó telefonszámon!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek