Szerencse

Órákig keresték a 3 éves kisfiút, szuperhős köpenye mentette meg

Létrehozva: 2022.04.11.

A három éves kisfiút az otthonától három kilométere találták meg, a helyiek szerint a gyermeket egy mitikus lény rabolhatta el.

Elképesztő történet látott napvilágot, egy argentin falu lakói azt állítják, hogy egy mitikus lény rabolt el egy 3 éves kisfiút majd egy lagúnába dobta, ahonnan kutyája mentette meg őt. 

A Sebastian április 6-án tűnt el otthonából. A szemtanúk elmondása szerint a kisgyermeket egy Goblin rabolta el. Sebastian édesanyja, Mariela hozzá tette, hogy ő és a szomszédok is biztosak abban, hogy a kicsi magától nem jutott volna ennyire messzire, ennyire rövid idő alatt. Az aggódó édesanya elmesélte, hogy ő hentesüzletükben dolgozott, a kicsi felvette az Amerika Kapitány köpenyét és játszani indult a barátaival.

Miközben édesanya aggódva kereste Sebastiant, addig ő otthonunktól mintegy három kilométerre egy lagúnában küzdött az életéért. 

A csöppség élete csak a szerencsén múlott, a kisfiú életét annak köszönheti, hogy a család kutyája belekapaszkodott a kicsi köpenyében, így megtartva őt, miközben vadul ugatni kezdett, egészen addig amíg egy helyi nő meghallotta a kutya ugatását, és meg nem találta őket. 

Egy mezőn voltam, amikor meghallottam a kutyaugatást. Követni kezdtem a hangot és láttam, ahogy a kutya a köpenyénél fogva próbálja kihúzni a kicsit, ezután vízbe ugrottam, hogy megmentsem  - mesélte Sebastian megmentője.  

A csöppség komolyabb sérülések nélkül megúszta az észvesztő kalandot. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek