Gyilkosság

Sokkoló részletek a zirci gyilkosságról: Megszólalt a Borsnak egy ismerős

Létrehozva: 2022.04.18.

A 16 éves Csenge zokogva tartotta karjaiban szeretett anyját, de már nem lehetett rajta segíteni. A helyiek szerint a férfi egyszer már leszúrta az asszonyt, mégsem ment börtönbe.

Forrás: Police

Sikoltozásra és kiabálásra eszméltek a zirciek szombat délután, a vérfagyasztó hangok az egyik családi ház udvaráról jöttek. Kiderült, hogy az ott lakó 56 éves, mozgáskorlátozott B. Antal brutálisan nekirontott vak feleségének, Szilviának: a férfi egy késsel metszette el a 43 éves nő torkát - írta a Delta Hírek. Az asszony még ugyan kibotorkált az udvarra, azonban ott összeesett, segítségére siető 16 éves, várandós lánya karjai között halt meg. Csenge ugyanis zokogva húzta ölébe az édesanyját, miközben segítségért kiabált, és bár a mentők rövidesen a helyszínre értek, Szilvia olyan erősen vérzett, hogy életét már nem tudták megmenteni.

Fotó: Police

A családban nem ez volt az első támadás, úgy tudni, hogy Antal már pár éve megtámadta Szilviát:

- Már akkor sem értettük, miért nem zárják börtönbe, az a férfi veszélyes volt az egész családra. Csak a csodán múlott, hogy Szilvi akkor életben maradt - mesélte a Borsnak a család egyik ismerőse. Hozzátette, hogy az asszony látásgondjai ellenére jó anya volt, aki imádta családját: 

- Szilvi nagyon jó ember volt, mindenkihez volt egy jó szava, és bár nem vetette fel őket a pénz, tisztességgel nevelte Csengét, sokkal jobb sorsot érdemelt volna - szögezte le. 

Fotó: Police

- Nagyon reméljük, hogy Tóni örökre rácsok mögött marad, nem érdemli meg, hogy találkozzon a családjával, a lányával és a születendő unokájával. Tönkretette az egész család, köztük Csenge életét is, aki nagyon szerette az anyukáját - mondták határozottan. 

- Bele sem merünk gondolni, hogy mit kellett átélnie annak a lánynak, méghozzá várandósan: hiszen alig egy hónap múlva szül, és látnia kellett, ahogyan az anyukája a kezei közt vérzik el - ingatták a fejüket. 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek