Videó

Elképesztő, ezt az egyszerű mozdulatot minden nő meg tudja csinálni, azonban egy férfi sem

Létrehozva: 2022.08.15.

Uraim, fogadjunk, hogy ez az egyszerű mozdulatsor kifog Önökön! A hölgyek azonban könnyedén meg tudják csinálni. Vajon miért van ez? Nos, a válasz a tudományban keresendő, ennek ellenére sokan hitetlenkedve nézik.

Forrás: TikTok

Ki gondolta volna, de vannak olyan – egyébként kifejezetten egyszerűnek tűnő – mozdulatsorok, amiket a nők könnyedén véghez visznek, a férfiaknak azonban nem sikerül. És nem, itt most nem olyanokra gondolunk, mint a vécédeszka kezelése ;)

A következő TikTok-videót nem véletlenül nézték meg a netezők 2,4 milliószor. A trükk, ami a nőknek sikerül, a férfiaknak nem, egy egyszerű könyökhajlítás összeszorított alkarral. A férfiaknál mindig lesz egy kis rés, ahogy az a felvételen is látható, akárhogy próbálkoznak.

 

Miért sikerül az egyik nemnek, és nem a másiknak?

A titok az anatómiában rejlik: egyszerűen más a férfi- és a női test felépítése, apró eltérések vannak az arányokban, ez okozza, hogy bizonyos mozdulatok csak az egyik nemnek mennek. Ráadásul a súlypont is máshol van, egyes trükkök ezen alapulnak.

Az egyenlőség nevében mutatunk egy "ellen-trükköt", ami viszont kizárólag az "erősebbik nemnek" sikerülhet – épp az említett súlyponteltérés miatt:

(Via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek