Keresés

Hátborzongató, amit eltűnt nővéréről mondott a hatéves kislány

Létrehozva: 2022.08.01.

A kislánynak azután veszett nyoma, hogy visszakerült biológiai szüleihez. Azóta is keresik, most azonban kistestvére horrorisztikus kijelentést tett.

A kis Oakley Carlsonnak közel egy éve veszett nyoma, méghozzá igencsak rejtélyes módon. A kislányt kilenc hónapos korában fogadta örökbe Jamie Jo és férje, Erick Hiles, akikkel a kislány gond nélkül és boldogan élt a következő két évben. 2019-ben viszont a washingtoni Gyermekek Ifjúsági és Családügyi Minisztériuma megkereste a kislány biológiai szüleit, és Oakleyt visszaadták a szülőknek, Jordan Bowersnek és Andrew Carlsonnak.

Kilenc hónap múlva azonban a kislány titokzatos módon nyomtalanul eltűnt, de senki nem tudja, mi történt vele, a körülmények azonban már önmagában gyanakvásra adnak okot: bár 2021 februárjában látták utoljára, az eltűnését egészen decemberig senki nem jelentette be, csak azután figyeltek fel rá, miután a család háza egy tűz miatt leégett, és költözniük kellett. A helyi iskola igazgatója ekkor beszélgetett el Oakley hatéves húgával, attól azonban, amit a kislány mondott neki, az igazgató hátán is felállt a szőr. A gyermek ugyanis közölte: nővére nem jön haza többé.

Oakley nincs többé, kiment az erdőbe, és megették a farkasok - idézte a kislányt a Crime Online

A rendőrök azóta is gőzerővel nyomoznak az ügyön, jelen pillanatban is keresik Oakley-t, viszont a nyomát továbbra sem találják, az üggyel kapcsolatban pedig eddig senki nem tartóztattak le. Azt egyelőre nem tudni, hogy megvizsgáltak-e az eltűnt kislány húgának a hátborzongató kijelentését, de annyi bizonyos, hogy a zsaruk egy külön bejelentő vonalat tartanak fenn azoknak, akik tudhatnak valamit a lány eltűnéséről. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek