Döbbenetes

Szörnyeteggé tetováltatta magát a kétgyermekes anyuka

Létrehozva: 2022.11.10.

Egy fiatal anyuka tetoválásfüggő lett: állítása szerint van, hogy heti háromszor is tű alá fekszik, viszont emiatt gyakran találkozik megvető pillantásokkal.

Forrás: Facebook

Nincs rajta mit szépíteni: a Walesben élő 45 éves Melissa Sloan tetoválásfüggő. Gyakran tapasztalja, hogy nem kap munkát a testét, és főleg az arcát fedő tetoválások miatt.

Az édesanya az évek során számtalan órát töltött a tű alatt, és még a régi mintáit is elkezdte átfedni, mivel elfogyott a hely – de míg mások ezen a ponton feladhatják, Melissa még nem végzett. Mint mondja, megvető pillantásokat kap az utcán, és az emberek gonoszkodnak vele emiatt, de ez sem akadályozza meg, és hamarosan újabb tetoválást fog készíteni: ezúttal egy feszületet, és az közvetlenül a jobb szeme alatt lesz. Egyébként jelenleg heti három új minta kerül rá, így nem csoda, ha határos időn belül kifogy minden szabad négyzetcentiméterből.

A kétgyermekes anyuka elmondta, hogy manapság leginkább a pasija készíti a tetoválásait "börtön stílusban", otthon, néhányat pedig ő maga csinált. 

Amit szeretek, azt felteszem az arcomra. Én magam csinálom - vagy a barátom csinálja. Van saját gépünk és mindenünk, ez csökkenti a költségeket

 – magyarázta.

Melissa korábban a Daily Starnak nyilatkozva a következőket mondta: 

Hetente három tetoválásom van. Ez olyan, mint amikor alkoholfüggővé válsz, ha megiszol egy italt. Most nem tudom abbahagyni, amúgy is függőséget okoz. Nem tudok leállni.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek