Baleset

„Nagyon sok mindent elért rövid élete alatt” - koromsötétben zuhant le egy szikláról a gyönyörű diáklány

K.B.

Létrehozva: 2023.02.23.

Szülei és rokonai összetörtek a fájó veszteség súlya alatt, de senkit nem hibáztatnak a történtekért.

Késő éjszaka volt már és koromsötét uralkodott a környéken, amikor közölték a 23 éves Megan Thorntonnal, hogy nem maradhat a szálláshelyén, mert túl sokan vannak. A tulaj épp taxit hívott, amikor az egyetemista maga vágott neki az éjszakának.

Képünk illusztráció / Fotó: Pixabay

Csakhogy a tengerparti szállás épp egy sziklaperem közelében volt. Megan a hátsó kert felé vette az irányt, ahol valamiért nem működtek a lámpák, amiknek a sziklaszirt peremét kellett volna jeleznie. Kerítés pedig nem volt, így tragikus módon lezuhant több mint 9 méter magasról.

A gyönyörű és tehetséges Megan marketinges szakemberként végzett mesterfokon. Családja képtelen elfogadni a váratlan tragédiát.

- Nagyon értékes volt számunkra. Nagyon büszkék vagyunk rá. Nagyon sok mindent elért rövid élete alatt. Céltudatos és határozott volt, keményen dolgozott – zokogta az édesapja, Paul Thornton.

Az orvosi vizsgálat szerint Megan erősen ittas volt, halálát pedig a súlyos fej- és nyaksérülése okozta. A családja senkit sem hibáztat a tragédia miatt, de összetört a szívük – írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek