Félelmetes idegenek

Ufó-ügy: Fontos dolgot kért az egykori brit légimarsall Amerikától

Létrehozva: 2023.02.15.

Az elmúlt napokban több ismeretlen repülő tárgyat is lelőttek Amerikában.

Lázban tartja a világsajtót, hogy miközben Európa felett ismeretlen léggömböket látni, addig Észak-Amerikában 3 azonosítatlan égi objektumot is felfedeztek az elmúlt napokban. Eredetük ismeretlen, azonban többet is megsemmisített közülük az USA légiereje, most pedig keresik a roncsokat.

ufo, földönkívüli, időutazó, összeesküvés-elmélet, illusztráció
Még mindig kérdéses, hogy milyen eredetűek lehettek a repülő objektumok /Fotó: Pixabay (Képünk illusztráció)

Az angol légierő korábbi legfelsőbb vezetője, Sir Michael Graydon most nyilvánosan szólította fel az amerikai légierő parancsnokait, hogy ne semmisítsék meg az idegen tárgyakat.

Amíg nem tudjuk, hogy mik azok, vagy ki küldte őket, addig ne lövöldözzük le őket. Természetes, hogy van bennünk egy természetes félelem az ismeretlentől, de ha esetleg valami kémberendezés van ezeken az eszközökön, azt ki kéne derítenünk

– fejtette ki a véleményét a volt légi marsall. 

Amerika légterében 3 idegen tárgy is feltűnt februárban. Elsőként február 10-én arról érkeztek hírek, hogy vadászgépek semmisítettek meg egy autó méretű repülő objektumot. Majd 24 órával később Kanada felett egy henger alakú repülő tárgy robbant fel. Február 12-én pedig egy nyolcszögletű „csészealjat” lőttek le F-16-osok a Nagy-tavak felett – számolt be róla a Daily Star.

Lloyd Austin amerikai védelmi miniszter Brüsszelbe érkezése után a repülőtéren újságírók előtt arról beszélt hétfőn, hogy az Észak-Amerika felett észlelt és lelőtt titokzatos légi eszközök nem földönkívüli eredetűek és nem jelentenek katonai veszélyt a lakosságra. Ugyanakkor kockázatot testesítenek meg a polgári repülés és információbiztonság szempontjából – jegyezte meg.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek