Gyógyulás

Remény a gyógyulásra: megkapta az utolsó kemoterápiát az otthonát elvesztő Terike

Kóczián Nikolett

Létrehozva: 2023.03.29.

Terike szinte mindenét elvesztette, de a sok segítségnek, támogatásnak hála felvette a harcot betegségével és újra otthona is lehet. Hamarosan megműthetik az özvegyasszonyt.

Sümegi Gyuláné, vagy ahogy mindenki ismeri Terike szívszorító története megmozgatta az egész országot. A sok felajánlásnak köszönhetően az emlőrákkal küzdő asszony új házat építhet a régi, leégett helyére. Hála az orvosoknak, és a sok támogatásnak jó úton halad a teljes gyógyulás felé.

Terikének mindenét elemésztette a tűz Fotó: Bánkúti Sándor

Remény a gyógyulásra

Az özvegyasszony a hét elején kapta utolsó kemoterápiáját, amit jól viselt, így minden adott ahhoz, hogy a zsugorított daganatot is hamarosan eltávolítják a szervezetéből. Április harmadikán konzultál a sebésszel a műtét részleteiről. Az úgynevezett HER2-es emlőrák elleni terápiát pedig jövő év januárjáig fogja kapni.

A körülményekhez képest jól viseltem az utolsó kemoterápiát. Egyenlőre még kicsit gyenge vagyok, de a házhoz is ki kellett szaladnom, mert a villanyszerelők most fektették le a gégecsövet a vezetéknek

 - mesélte az 58 éves asszony.

Terike unokái ölelésében Fotó: Bánkúti Sándor

Pár hónap múlva beköltözhet új házába

Terike lakóházzá minősíthető konténerházra gyűjt, amit a sok segítségnek köszönhetően úgy néz ki, közel 4 hónap múlva fel is tudnak húzni az üres telkére

"A három fiam összefogott és ők intézik a ház ügyeit, mert én a betegség miatt nem tudok vele foglalkozni" - mesélte az asszony. 

Úgy néz ki, hogy most már talán lesz, amit meg tudunk venni, várjuk a szerződést, amit alá tudunk írni.

 

Terike a videónkban részletesen beszél a tragédiájáról:

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek