Tragédia

"Elvesztettem életem fényét" - meghalt az 5 éves angyalarcú kislány

P. E.

Létrehozva: 2023.06.13.

Az 5 éves kislány nővére szobájában halt meg.

Egy ötéves kislány meghalt, amikor csapdába esett nővére szobájában, amikor tűz ütött ki a családi házukban. Alysia Salisbury halála ügyében indult vizsgálatok most zárultak le, feltépve ezzel újra a szülők sebeit.

Fotó: Pixabay

A carmarthenshire-i Llanelliben tartott meghallgatáson azt mondták, Alysia "sehol sem volt", amikor a segélyszolgálatot hívták. Holttestét később a nővére hálószobájában találták meg, és a helyszínen halottnak nyilvánították.

A tragédia után édesanyja, Tara így nyilatkozott: „A hétvégén a lehető legszörnyűbb módon elvesztettem életem fényét. Akárkivel is találkozott, beragyogta a csodálatos mosolya. Egy éjszaka alatt kegyetlenül elvettek tőlünk mindent. A tűz szó szerint mindent elvitt – a házunkat, a tulajdonunkat, az autót és a gyönyörű kislányomat, Lysit. Hihetetlen, hogyan lehet mindent elveszíteni a másodperc töredéke alatt. Az élet nem igazságos."

A tragédia után több mint 19 000 fontot gyűjtöttek össze a családnak a kedves helyiek.

Shon Rees szervező így nyilatkozott: „Ez szavakkal kifejezhetetlen, mennyire borzasztó. Nemcsak egy kedves kislányt veszítettek el, hanem mindent, amijük volt. Minden ruhájukat – még egy telefontöltőt is kölcsön kellett kérniük, hogy kapcsolatba léphessenek a családjukkal".

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek