ufo

Kirúgták a tisztet, aki ezeket az UFO-aktákat próbálta kongresszus elé vinni

sv

Létrehozva: 2023.06.09.

Módosítva: 2023.08.04.

Hihetetlen, hogy eddig titkolták.

Mint arról részben már mi is beszámoltunk, az utóbbi években súlyosan megszaporodtak az UFO-észlelések. Nemrégiben például egy komoly szakember kétségbe sem tudta vonni, hogy az idegenek a földre látogatnak, ő azonban amiatt fejezte ki aggodalmát, hogy valószínűleg nem békével jönnek. Arról is írtunk, hogy a NASA űrteleszkópja aggasztó felvételeket készített a Marsról, ami szintén arra utal, hogy már közel járnak. Most több beavatott is megszólalt, és bizonyítani tudják, hogy a légierő több UFO-t rejteget. 

Földönkívüli, UFO, repülő csészealj
A kép illusztráció / Fotó: Pixabay

David Grusch, az Egyesült Államok egyik jelentős tisztje azt állítja, hogy egy teljesen sértetlen és roncsolódott űrhajót rejteget a nyilvánosság elől az állam. Grush az azonosítatlan légköri jelenségeket vizsgáló kutatócsoport vezetője volt, ezért számtalan tapasztalata van abban, hogy az idegenek köztünk járnak. A szakember hangsúlyozta, hogy itt most nem ballonokról vagy hasonlókról van szó, hanem valóban űrhajókról. Ezt az ügyet a kongresszus elé kívánta vinni, felettesei azonban elhallgattatták, és kirúgták a légierőtől, amikor megtudták, hogy nyilvánosságra kívánja hozni az aktákat. 

Több titkosszolgálati forrás is megerősítette azonban, hogy vannak földönkívüli járművekkel foglalkozó programok, egy nívós hírszerző szerint pedig az egykori tiszt állítása nagyon is valós lehet. Ő ugyanis - munkája miatt - számtalan eltussolt UFO-üggyel találkozott már, állítása szerint pedig nemcsak Amerikában vannak roncsok, hanem az egész világon. 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek