félelem

Kitört a pánik: Nem fogja elhinni mit találtak Érden

F.I.

Létrehozva: 2023.06.15.

Skorpiót találtak egy érdi családi házban.

Nem mindennapi állattal találták szemben magukat egy érdi családi ház lakói. A kis ízeltlábú a mosogatószivacs alatt bújt meg, az ott lakók legnagyobb örömére. Szerencsére azonnal érkezett a felmentősereg Both Zoltán vadállatbefogó személyében.

Nem ez az első eset, hogy skorpióhoz riasztották Both Zoltánt  Fotó: Both Zoltán

Megdöbbentő látvány fogadta saját otthonában azt az érdi családot, akik éppen otthonuk kényelmét élvezték, amikor egyszer csak arra lettek figyelmesek, hogy a mosogatószivacs alól kimászott egy skorpió. A ház lakói hirtelen nem is tudták mitévők legyenek, végül Both Zoltán volt az, aki befogta a nemkívánatos állatot.

Valószínűleg külföldi nyaralás során mászhatott be és bújtatott meg a bőröndben, majd így kerülhetett be az országba Ha nem bőröndben utazott be, akkor bármilyen csomagban benne lehetett, aminek a célállomása Magyarország.

 – mondta Both Zoltán, aki azt is hozzátette, hogy ezek a fajok roppant túlélőek és akár egy évig is elélnek táplálék nélkül, tehát meg sem kottyan nekik pár hét utazás.

– Sosem tudjuk pontosan, hogy honnan érkezhetett az állat. Egy lakásban bujkálva természetesen túl éli a telet is. A szabadban egyértelmű hogy nem, ott hamar elpusztulna. – magyarázta.

Szerencsére az ijedtségen kívül senkinek sem esett baja és most már a skorpió is biztonságban és hozzáértő kezekben van.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek