Top 5

Kopogás a mélyből, lefeküdt a férje apjával, nászút a horrorszállóban: heti top 5 cikkünk

Bors

Létrehozva: 2023.06.25.

Összegyűjtöttük heti legolvasottabb cikkeinket egy helyen.

Filmbe illő rémdráma a Titan tengeralattjáró rejtélyes tragédiája

Az egész világ lélegzetvisszafojtva nézte a Titanichoz induló, majd 5 utassal a fedélzetén eltűnt merülőhajó, a Titán drámáját: valamennyien el tudjuk képzelni, mit élhettek át az utasok az éjfekete, óriási mélységben, amikor a hajó irányíthatatlanná vált, és tudták, hogy nincs remény, ha a hajó nem roppan össze, akkor is előbb-utóbb elfogy az oxigén... A végén kopogás is hallatszott a mélyből... De az utasok minden bizonnyal gyors halált haltak. Most nyomozás folyik, és még James Cameron, a Titanic című legendás mozi alkotója is többször megszólalt - ő az, aki többször járt már lenn a mélyben a Titanic roncsainál... 

Halálhajó lett a Titánból Fotó: HANDOUT

Szomszédasszonyával kialakított jelrendszere mentette meg a csongrádi néni életét

A Csongrád-Csanád vármegyei Bordányban két idős szomszédasszony egy saját jelrendszert alakított ki egymás között, hogy oda tudjanak figyelni egymásra. A leleményes, 80 év fölötti idős hölgyek  a redőny segítségével kommunikáltak - és egyikük életét ez mentette most meg!

„Lefeküdtem a férjem apjával, és most testvéreket szülök neki”

Egy 22 éves angol nő ikreket vár a férje apjától, amiért rengeteg kritikát kapott, de most mindent tisztázott. mint mondja, beleszeretett az apósába, de csak azután jött össze vele, hogy elváltak a férjével. Hozzátette, hogy a 22 éves korkülönbség nem jelent problémát... A kissé bizarr családi történet további részleteit itt olvashatod el.

Túl fogom élni, anya?” – hat hónapja van hátra a 13 éves Arnoldnak

Borzalmas megpróbáltatást él át egy kisgyermekes család. Minden vágyuk az, hogy meggyógyuljon a rákos tinédzser. Az angol Arnoldot édesanyja vitte el a háziorvoshoz, miután sántítani és botladozni kezdett. Később a bal kezét is nehezen tudta használni. A vizsgálatok később kimutatták, hogy Arnold agyában egy nagy daganat van. Az orvosok nem sok időt jósolnak neki, és ezt meg is beszélte édesanyjával - a szívszorító beszélgetés részleteit ebben a cikkünkben olvashatod.

Ezt tették velük a nászútjukon a horrorszállodában

Egy angol pár 400 ezer forintnyi összeget fizetett egy spanyol szállodában, de elképesztő állapotok fogadták őket. A nő szerint a bejelentkezéskor kaptak egy-egy műanyag poharat, és azt mondták, ezekkel menjenek majd a bárba, ha italt akarnak rendelni. Amikor italt kértek, megdöbbentek, hogy a pultos kérte tőlük a műanyag poharat - ugyanazt a poharat, amibe másnap a kávét tölthették. Minden iváshoz ezt a műanyag poharat kellett használni - és ez még csak a kezdet! A további részleteket itt olvashatod el.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek