ufo

Európa több nagyvárosa fölött is feltűnt: egyre aggasztóbbak a gyakori UFO-észlelések

Létrehozva: 2023.07.06.

Nagyon sokan tartanak a legrosszabbtól.

A Bors már többször foglalkozott azzal a problémával, miszerint egyre gyakoribbak az UFO-észlelések. Nemrégiben egy híres tudós bukkant földönkívüli maradványokra,  videón láttuk, ahogyan egy repülő tárgy bevilágítja a teljes éjszakai eget, a Pentagon embere pedig szilárdan állítja, hogy aktívan jelen vannak az idegenek. Egyre nagyobb számban jelennek meg a földönkívüliek, ami miatt a szakemberek nagyon aggódnak: attól tartanak ugyanis, hogy hamarosan a támadási fázisba lendülnek. A The Sun most arról számolt be, hogy Európa több nagyvárosa fölött is különös formák jelentek meg. 

A formák jelenleg semmivel nem magyarázhatók

Rövid időn belül több Nyugat-Európai város fölött is cikk-cakkos formákra lettek figyelmesek. A spanyol Katalónia fölött, Navarrában, Aragóniában, valamint a franciaországi Toulouse-ban is olyan csíkok jelentek meg, amelyek űrhajó jelenlétét feltételezi. A csíkokból ugyanis látható, hogy nagy sebességgel volt képes hirtelen iránymódosításokra, ilyesféle manőverre pedig jelenleg semmilyen emberi repülőgép nem képes.

Amikor Európában kitört emiatt a botrány, a francia és a spanyol légierő igyekezett eltussolni az ügyet: állításuk szerint ugyanis ezeken a területeken egy új katonai géppel kísérleteztek, annak a nyomait láthatták az emberek. A nyilvánosságra hozott ismeretek szerint azonban még egyetlen olyan gép sem képes arra, hogy ilyen nyomokat hagyjon maga után, éppen ezért a legtöbb embert nem sikerült meggyőzni. Európa lakosai várják a fejleményeket, no meg persze a magyarázatokat. 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek