Összefogás

Lánya szülinapján hamvasztották el a négygyermekes Vandát, összefogtak a család megsegítésére

N.T.

Létrehozva: 2023.07.25.

Módosítva: 2023.07.25.

Semmivel sem lehet a család fájdalmát enyhíteni, de rengetegen szeretnének raktuk segíteni.

Korábban a Bors is beszámolt Vanda felfoghatatlan tragédiájáról: a fiatal magyar édesanya nem sokkal azután hunyt el, hogy életet adott legkisebb, negyedik gyerekének. A család gyásza azóta is mérhetetlen, azonban rengetegen voltak, akik támogatni szeretnék őket.

A tragikus hirtelenséggel elhunyt Vanda nem sokkal 4. gyermeke megszületése előtt Fotó: Facebook 

A Metropol olvasói összefogtak, hogy segítsenek Vanda családjának, a négy félárván maradt kisgyermekének. Bár mindenki nagyon jól tudja, hogy semmivel sem lehet a család fájdalmát enyhíteni és pótolni a fiatal és gyönyörű édesanyát, mégis számos segítséget kaptak, amiért nagyon hálásak.

A szívünk összeszorul, ha a 28 éves Bács-Kiskun vármegyei, Tasson élő Vandára és családjára gondolunk. A fiatal édesanya két hete adott életet negyedik gyermekének, a kis Gergőnek, ám amikor hazament fiával, néhány nap után rosszul lett. Vandát kórházba kellett szállítani, ahol azonnal a műtőbe tolták, de onnan már nem tért haza. A fiatal nő és családja történetét olvasva a Metropol olvasói is összefogtak, ezért Vanda édesapja, Kucsera Imre most a háláját fejezte ki.

Nagyon hálásak az adományokért

 

Nagyon megható, hogy az egész ország összefogott. Több ember küldött a négy gyermeknek pénzt, valamint ruhákat, amikért nagyon hálásak vagyunk! Nagyon nehéz most, hiszen nem tudjuk, hogyan tovább, de jó érzés, hogy ennyi jószándékú ember gondolt ránk… Köszönjük!

 

– mondta Imre a lapnak.

„Anya a legfényesebb csillag az égen”

Vanda családja megroppant a gyászban, de a négy kisgyermek miatt igyekeznek tartani magukat.

Nagyon nehéz, hiszen félóránként legalább háromszor elsírjuk magunkat. A kicsik már megszokták, hogy az anyjuk fürdeti és fekteti le őket, így minden este keresik őt és sírnak utána… Próbáltuk elmagyarázni nekik, hogy anya már jobb helyen van, de még kicsik hozzá, hogy megértsék, mi történt. Hiszen Adél még csak 7 éves, 4 éves Martin, 2 éves Rebeka és mindössze kéthetes Gergő. Azt mondjuk nekik, amikor kint vagyunk az udvaron este, hogy nézzetek fel az égre! Ott, látjátok a legfényesebb csillagot? Az anya, onnan néz le rátok! Ezután már az apjuknak is mondogatták, hogy nézzen fel, mert anya a legfényesebb csillag az égen…

– mondta még korábban Vanda édesapja.

Aki segíteni szeretne a családnak, itt teheti meg

Az olvasók kérésére közöljük a család számlaszámát: 10402128-86768366-80571009, számlatulajdonos: Kocsi András.

 

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek