Földönkívüliek

Beérett a közel húsz évnyi kutatás, titkos UFO-bázist fedeztek fel

Létrehozva: 2023.08.06.

Újabb bizonyítékok kerültek elő az idegenek lehetséges létezésével kapcsolatban.

Beérett a közel húsz évnyi kutatása annak a férfinek, aki azt állítja, hogy egy titkos víz alatti UFO-bázist fedezett fel Yorkshire partjainál. Russell Kellett úgy véli, mára elég bizonyítéka van arra, hogy bátran kijelentse: a környéken furcsa dolgok történtek az elmúlt évtizedek alatt. 

ufo, földönkívüli, időutazó, összeesküvés-elmélet, illusztráció
Képünk illusztráció Fotó: Pixabay

Mint, ahogy a Daily Star brit bulvármagazin megjegyzi, a brit Királyi Légierő (RAF) kötelékében dolgozó William Schaffner korábban azután zuhant le, hogy összeütközött egy repülő csészealjjal a Scarborough közelében lévő Filey Beachnél. A lap szerint a holttestét azóta sem találták meg. 

Russell az eset kapcsán azt mondta, hogy az utóbbi években számtalanszor járt a helyszínen, bizonyítékok után kutatva. A felvételei alapján úgy véli, hogy az idegenek a parthoz közel helyezkedhetnek el. A férfi úgy véli, hogy egy idegen bázis lehet a víz alatt, sőt magát a pilóta holttestét is az idegenek rabolhatták el. Az UFO hívő ezért eldöntötte, hogy kész az amerikai kormánnyal is felvenni a kapcsolatot, azért, hogy bizonyítsa, a Földön is jelen vannak már az idegenek. 

Egy 2002-es keltezésű dokumentum szerint William egy Shackleton felderítő repülőgépet próbált elfogni, amikor eltűnt a gépével. Sokan meg vannak győződve arról, hogy a minisztérium megpróbálja elhallgatni a valóságot az esettel kapcsolatban - írja a Daily Star.

 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek