Jövő

Sokkoló videón bizonyítja az időutazó: 2027-ben egyedül van a Földön

KL

Létrehozva: 2023.11.26.

A tartalomgyártó mindenkit megdöbbentett legújabb videójával.

Egy titokzatos közösségi média-felhasználó, aki egy 2027-ből érkező időutazónak vallja magát, a napokban egy olyan videót töltött fel a Tiktokra, ahol az Egyesült Királyság általában zsúfolt fővárosában mászkált, hogy bebizonyítsa a rajongóknak, egyedül maradt a Földön.

időutazó, időutazás, Pixabay, illusztráció
Videón bizonyította az időutazó, hogy egyedül van a Földön Fotó: Pixabay

Javier 2021-ben vált népszerűvé, amikor kijelentette, hogy a jövőből érkezett, amikor is egyedül lesz a Földön. Azóta már több olyan videót is megosztott, ahogy különböző országok fővárosaiban és a népszerű turisztikai helyek körül látható, ahol senki más nincs körülötte.

Korábban már olyan helyeken is volt, mint a római Colosseum, Olaszországban, vagy akár az olyan repülőtéren, mint amilyen Marakesh-ben van, most azonban újabb bizonyítékokkal állt elő. Ezúttal a London utcáin sétálgatott, ahol rajta kívül senki más nem volt az utcákon. Videót készített arról, ahogy a London Eye óriáskerék utasok nélkül üzemel, de arról is, ahogyan Természettudományi Múzeumban sétál, ahol szintén nem látni senkit.

A videóit azóta több százezren látták, de a kommentelőket nagyon elgondolkodtatták a látottak, és sokan még mindig nem hisznek neki és annak, ami a videóban szerepel.

Ha egyedül vagy a világon, hogyan van áram, ha senki sem irányítja

- fogalmazott az egyik szkeptikus követő.

Közvetítsd élőben azt amit látsz

- idézett egy másik kommentelőt a Daily Star.

Mutatjuk a videót:

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek