Összefüggés

Magyarország Kormánya: Nyilvánvaló, hogy összefüggés van az illegális migráció és a terrorizmus között

Létrehozva: 2023.11.03.

Új bejegyzés jelent meg a Magyarország Kormánya Facebook-oldalon.

Rengeteg embert foglalkoztat Magyarországon a migráns-téma, így nem meglepő, hogy a nemzeti konzultáción belül is szó esik róla, ennek köszönhetően most mindenki hangot adhat a véleményének. Magyarország Kormánya nemrég Facebookon osztott meg egy új posztot a témával kapcsolatban.

2015 óta nyilvánvaló, hogy összefüggés van az illegális migráció és a terrorizmus között. Az EU migrációs politikája súlyos biztonsági kockázatot jelent

– olvasható a bejegyzésnél.

A Fidesz-KDNP kommunikációs igazgatója, Hollik István is hangsúlyozta, hogy nagyon fontos, hogy mindenki kitöltse a nemzeti konzultációt: "Egy biztos, ezt a csatát csak úgy lehet megnyerni, ha minél többen elmondjuk a véleményünket és ez alapján egyértelművé válik a magyarok akarata. Ezért arra kérünk mindenkit, pártállástól függetlenül, hogy töltse ki a nemzeti konzultációt és védjük meg együtt közös eredményeinket."

Hollik István nemrég Facebookon osztotta meg a véleményét a migrációval kapcsolatban:

A migráció finanszírozása egyenlő a terrorizmus finanszírozásával!
Brüsszelben változás kell!

Kocsis Máté, a Fidesz frakcióvezetője közösségi oldalán közölte: "nyilvánosságra hozták a titkosszolgálatok jelentését a migráció és a terrorizmus összefüggéseiről. Világosan látszik, micsoda kockázatot jelent Európa biztonságára a felelőtlen brüsszeli migrációs politika."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek