Baleset

Elképesztő tragédia: egy 10 éves kislány maradt árván a szörnyű baleset után

P. E.

Létrehozva: 2023.12.14.

A kislány egyszerre vesztette el édesapját és édesanyját.

Egy apa hősiesen megpróbálta kirángatni feleségét repülőgépe égő roncsai közül, miután lezuhantak. Barrett Ellis csak hetekkel azelőtt szerezte meg pilótaengedélyét, hogy Beechcraft Sierrája lezuhant az oklahomavárosi Wiley Post repülőtér közelében, és meghalt ő és felesége, Megan.

Barrett Ellis Facebook

Az ügyvédnek sikerült kimásznia a gépből, és kétségbeesve próbálta kiszabadítani feleségét az égő roncsok közül, de szörnyű égési sérüléseket szenvedett, és a kórházban meghalt. Kiderült, hogy a gép csak másodperceket töltött a levegőben, mielőtt lezuhant. A párnak volt egy 10 éves kislánya, aki így árván maradt.

A család büszkén pózolt az 1968-as piros egyhajtóműves repülőgépen, amikor Ellis megszerezte a jogosítványát a Route 66 Flight Schoolban október 7-én.

„Ezt nem volt könnyű megtenni: órák a pilótafülkében, órák a könyvek felett, két vizsga és 13 hónapnyi munka a repülőtéren. Hihetetlenül hálás vagyok kiváló oktatómnak és támogató feleségemnek” – írta, majd hozzátette: "És várj, van még egy: repülőnk van. Az alább látható csinos vörös lány családunk új büszkesége".

Férj és feleség egyaránt az Oklahoma Egyetemen tanult, Ellis pedig 2020-ban az egyetem alapítványának jogtanácsosa lett. Felesége, Meghan a The Sooner Nation Collective ügyvezető igazgatója volt, amely segített az egyetemi diáksportolóknak kezelni a támogatási szerződéseikből származó váratlan bevételeket.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek