Jóslat

Elárulta az időutazó, mi vár ránk 2024-ben: a magyarok sorsát külön kiemelte

G.X

Létrehozva: 2023.12.04.

Mindenki tudni szeretné, milyen lesz a következő év, valaki azonban állítja: ő pontosan tudja is, mi vár ránk, magyarokra.

A TikTok egy igencsak különleges hely. Eleinte javarészt táncos videókkal volt tele, manapság azonban a legkülönfélébb témákban találhatunk rövid, videós posztokat az oldalon. A közösségi felület egyik fura tematikája: egyes tartalomgyártók hatalmas meggyőződéssel állítják magukról: pontosan tudják, mit hoz a jövő, milyen sors vár az emberiségre, ugyanis ők maguk már megtapasztalták mindezt. Hogy hogyan? Időutazók, akik a jövőből jöttek. Igen, ezen kijelentésük azért alaposan gyengíti állításaik megbízhatóságát, és mi sem úgy kívánjuk tálalni ezen tartalmakat, mint "bombabiztos" jóslatokat. Egyszerűen csak játsszunk el a gondolattal, mi lenne, ha – illetve csodálkozzunk rá, hogy bizony ilyen is van.

időutazó
Pokoli időszak vár ránk az időutazó szerint, Magyarország sorsát külön kiemelte

Elárulta a jövőből jött tiktokker, mi vár Magyarországra 2024-ben

Nos, az egyik legnépszerűbb ilyen jellegű tartalmakat szolgáltató Eno Alaric – közel négymillió kedvelést gyűjtött össze videóival – 2024-ről a következőket mondja:

Január: Észak-Amerika a történelme legnagyobb hóviharát éli át.

Február: Magyarország egyetlen éjszaka alatt tűnik el és változik a területe egy hatalmas erdővé, amely később egész Európára elkezd kiterjedni. Mindenki eltűnik, aki az erdő területén volt.

Március: Megtalálják Pandora szelencéjét, és sajnos ki is nyitják, szörnyűségeket szabadítva a világra.

Április: A tudósok mesterséges napot fejlesztenek ki.

Május: Megjelennek az idegenek, és véletlenszerűen elkezdenek városokra támadni.

Június: 197 rejtélyes szobor jelenik meg a világban. Az "időutazó" állítja: az a szerepük, hogy ráijesszenek az emberiségre és megfigyeljék azt.

Július: Egy hatalmas idegen űrhajó jelenik meg az égen. Nem csinál semmi, csak megfigyel minket.

Augusztus: Egy eddig kihaltnak hitt madárfaj újra megjelenik, de persze ebben sem lesz köszönet. Százak halnak bele, amikor meghallják az énekét.

Sajnos – vagy szerencsére – a jövő év utolsó hónapjait még nem fedte fel a TikTok-jós, bár ilyen kezdet után ki szeretné még azt is tudni?!

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek