Karambol

Az úttesten küzdöttek az életükért – mentőhelikopter sietett kórházba a gyerekekkel Gyálról

B. T.

Létrehozva: 2024.05.16.

Módosítva: 2024.05.16.

A baleset során egy felnőtt és két gyerek súlyosan megsérült, egyikük állapotát a baleset helyszínén, az aszfalton próbálták meg stabilizálni. Megrázó részleteket tudtunk meg az esetről.

Mentők, rendőrök szirénázása és mentőhelikopter baljóslatú zaja verte fel a csendes kertváros nyugalmát Gyálon május 15-én, szerda délután, miután az Erdősor és a Bacsó Béla utca kereszteződésében brutális baleset történt: két kocsi ütközött össze.

A két kocsi teljesen összeroncsolódott az ütközés erejétől   Fotó: Bors

– Összeütközött két személyautó Gyálon, az Erdősor utca és a Bacsó Béla utca kereszteződésében. A fővárosi hivatásos tűzoltók végzik a műszaki mentést közölte az Országos Katasztrófavédelmi Főigazgatóság a baleset után. 

A két autó teljesen összeroncsolódott, nem csoda, hogy a szemtanúk ijesztő és hangos robajról számoltak be. 

Elég nagy erővel ütközhettek, mert egyiknek az eleje, a másiknak, a Fordnak az anyósülés felőli oldala ment szét teljesen. Ez a kocsi kapta a nagyobbat, mert a kereke is kitört

mondta egy helybeli.

A balesetben egy felnőtt és két gyerek súlyosan megsérült, a kicsiket a helyszíni ellátás után a Heim Pálba vitték   Fotó: Bors

A helyszínt azonnal lezárták, az utcára pedig hamarosan mentőhelikopter szállt le, ugyanis többen súlyosan sérültek: információink szerint egy felnőtt és két gyerek került válságos állapotba a baleset után. 

Úgy tudjuk, hogy egyikük állapotát az utcán próbálták meg stabilizálni, a szemtanúk sokkos állapotban nézték végig, ahogy a mentősök erejüket megfeszítve harcolnak az életéért. 

Végül sikerrel jártak, mindegyik sérültet súlyos, de stabil állapotban szállították el, a gyerekeket pedig a budapesti Heim Pál kórházba vitték. 

A z egyik sérült állapotát a helyszínen próbálták stabilizálni   Fotó: Bors

A környékbeliek elmondása szerint egy balesetveszélyes kereszteződésről van szó, egyrészt, mert sokan igencsak nagy sebességgel száguldanak az Erdősor utcán, másrészt pedig a terület nehezen belátható a bokroktól.

Van kint STOP tábla, de talán egy lámpa vagy egy fekvőrendőr kéne, mert sokan elég gyorsan hajtanak erre. Nem beszélve a bokrokról, ami sokat takar

mondta egy helyi asszony.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek