Tragédia

Halálba zuhant az egyetemista lány, mentősök lepték el a kollégiumot

B. V.

Létrehozva: 2024.05.16.

A fiatal agysérülést szenvedett, 48 órán belül elhunyt.

Végzetes tragédiával végződött egy egyetemi buli Notthinghamben. Egy 20 éves fiatal lány italozás közben ugyanis úgy döntött, hogy a korláton lecsúszva fog közlekedni, ám elvesztette egyensúlyát, leesett és traumatikus fejsérülést szerzett. Benite Kaur Gill összesen másfél emeletet zuhant. Az este 10 körül történt balesethez azonnal mentőt hívtak, ám a marketingesnek tanuló fiatal két nappal később a kórházban életét vesztette. Egyetemista társai szerint Benita a tragédia előtt nagyon jól érezte magát, élete buliján vett részt. 

gyertya, gyász, tragédia, halál
Halálba vezetett a részeg móka. Fotó: Unsplash.com (illusztráció)

Benita és két barátja nagyon jól érezték magukat, énekeltek, nevettek, és táncoltak a lépcsőn lefelé menet. Egyikük fotókat és videókat csinált magukról, hogy azt később feltöltse TikTokra. Benita ekkor ült a lépcső korlátjára úgy, hogy háttal ül a lépcső fokoknak. Alkoholos befolyásoltság alatt állt, ez vezetett az eséséhez és az agysérüléséhez. 

- közölte a bíróságon Sarah Wood hallottkém. 

A horror eseményt kamerák rögzítették melyből kiderült, hogy pont a korlátra való felülést nem filmezték barátai, és az ők kezében sem volt telefon. A tragédia miatt az egyetemi épület korlátját magasabbra emelték. A bíróságon jelent volt Benita testvére, anyja, apja és a két barátja. 

Ő volt a leggyönyörűbb, legkedvesebb, legtörődőbb, jószívűbb lány. Energiája és mosolya mindnekit felvillanyozott. Áldottak vagyunk, hogy az életünk egy része lehetett, még akkor is ha az rövid ideig tartott. Szavak sincsenek rá mennyire hiányzik. Összetörtünk. 

- nyilatkozták.

Benitának nagy tervei voltak a jövőre nézve. Épp munkát ajánlottak neki, sőt saját szempilla építő business-e is volt. Egyetemi diplomáját követően úgy tervezte, egy évig csak utazni fog, hogy bejárja a világot, hogy karrierjéhez inspirációkat szerezzen - írja a Mirror.

A Notthigham Tren Egyetem közleményben búcsúzott Benitától és segítséget ajánlottak fel diákjaiknak a tragédia feldolgozásához.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek