Háborúpárti

Magyar Péter egyértelműen a háború és az erőszak pártján

Bors

Létrehozva: 2024.05.18.

Brüsszeli listáján háborúpárti bábok, adatait a DATADAT kezeli.

Magyar Péter próbálja lerázni magáról a háborúpártiság bélyegét, de már kijelentette, hogy Brüsszelben képviselői a legmélyebben háborúpárti Néppártban foglalnának helyet. Abban a pártban amelyet Manfred Weber a háború mellett teljességgel elkötelezett politikus vezet.

Éljen a háború?

 Magyar Péter brüsszeli listáján csupa régi brüsszeli káder foglal helyett, olyan korábbi tisztviselők akik már kinyilvánították mennyire megvetik a magyarokat és persze tiltakoztak már a rezsicsökkentés ellen.

Magyar Péter a szokásos Soros-recept szerint már erőszakot is kilátásba helyezett.

Az elmúlt évtizedben a Soros-hálózat többször megpróbált káoszt kirobbantani Budapesten. Az akcióktól azt remélték, hogy megbuktathatják Orbán Viktor kormányát és átvehetik végre a hatalmat Magyarország felett is.

Ennek receptnek megfelelően Magyar Péter nemrég Újfehértón fenyegető üzenetet fogalmazott meg.

Ígérem, hogyha ezt folytatják, akkor 2024. június 8-án nem leszünk annyira békések Budapesten a Hősök terén

– mondta a magát liberálisnak valló politikus, aki azt is hozzátette: „ott nem fognak minket megállítani”. 

Erőszakkal fenyeget

Mindez nemcsak a szomszédunkban zajló háború és a Robert Fico elleni merénylet miatt aggasztó, de azért is, mert nagy erők, egy sor Soros által finanszírozott szervezet sorakozott fel Magyar mögött. Ezek pedig a Szrgya Popovics és Saul Alinsky által leírt felforgató módszerekhez is köthetők.

Miközben Magyar Péter – ígéretei ellenére – továbbra sem számolt be arról, kik pontosan kik és milyen összegekkel finanszírozzák rendezvényeit és politikai építkezését, az elmúlt három hónapban több esetben is kiderült, hogy a Soros-hálózat segíti építkezését. Dollármédiumok kezdték meg az építését, Molnár Áron „NoÁr” is feltűnt a támogatói között, és közvetett kapcsolatokra derült fény Bajnai Gordon környezetével. Mindez azért fontos, mert korábban Bajnai építkezését is támogatta Soros, majd a 2022-es választás előtt külföldről finanszírozták Márki-Zay Péteréket, illetve Bajnai DatAdat nevű vállalkozását, amely a baloldal kampányát szervezte.

Magyar valószínűleg Bajnai szavazatszámlálóira utalt, amikor tízezer segítőről beszélt a választás napja kapcsán, illetve – ahogy azt a Tűzfalcsoport is bebizonyította – a Sorosék által pénzelt Transparency szintén besorolt a liberális politikus mögé. Ráadásul május elejére kiderült, hogy a 2022-es külföldi finanszírozást intéző Action for Democracy egyik fő projektje, a Nyomtass te is nevű propagandakiadvány is Magyar Pétert támogatja.

Mindemellett komoly meglepetést keltett, amikor Magyar Péter nyilvánosságra hozta a Tisza Párt jelöltjeinek listáját. Számos olyan ember szerepel köztük, akik az elmúlt évtizedekben javarészt külföldön éltek. Közülük többen pedig álcivil, Soros-közeli szervezetekben is dolgoztak, vagy éppen a milliárdos spekuláns nézeteit vallják a migráció, a genderügyek, illetve a háború kérdésében.

Köztudott, az elmúlt évtizedben a Soros-hálózat többször megpróbált káoszt kirobbantani Budapesten. Az akcióktól azt remélték, hogy megbuktathatják Orbán Viktor kormányát és átvehetik végre a hatalmat Magyarország felett is. 2018 végén a Soros-szervezetek által támogatott tüntetések már erőszakba fulladtak a Parlament előtt. Az akkor a rendőrök irányába mutatott agresszióban élenjáró Momentum politikusai ma már Magyar Péter tüntetésein és aláírásgyűjtő pultjai mögött fényképezkednek.

Más országok példájából is tudható, hogy Soros célja a felforgatás, majd a hatalomátvétel. Soros György és lobbistái már korábban totális szembefordulást hajtotta végre Magyarországgal szemben. Mindeközben magyarországi emberei korábban sem riadtak vissza az erőszakos fellépéstől. A 2010-es kormányváltás óta számos agresszív akcióval hívta fel magára a figyelmet a hazai Soros-hálózat. Ezek közül a legemlékezetesebb talán a 2013 márciusából a Fidesz-székház elfoglalása, a 2014-es netadó tüntetést követő székházostrom, vagy a Sándor-palota megrongálása. A Soros-hálózat eszközeiből kaphattunk ízelítőt az elmúlt évtized tüntetéseinél: vonulások, közterületet elfoglalások, székházdobálás, a Terror Háza dobálása, erkélyre mászkálás, festékkel, kővel való dobálások.

A módszer lényege, hogy a politikai akcióknak egyfajta buli, „happening” hangulatot teremtsenek: viccessé, menővé tenni az „ellenállást”, hogy minél több fiatal vegyen részt rajtuk. Emellett a törvényességet nyíltan átlépő, gyakran az erőszak határát súroló, a rendőröket provokáló összecsapásokat szerveztek. Gulyás Mártonék korábban aktivisták kiképzését is megszervezték, akiket elméleti viták mellett gyakorlati helyzetekre, pl. rendőri intézkedés esetére is felkészítettek. Magát Gulyást – aki elindította Magyar Péter politikai pályafutását – rongálás és garázdaság miatt el is ítélték.

A Soros-szervezetek forgatókönyve tökéletesen illeszkedik a spekuláns hálózata által már hosszú évek óta alkalmazott anarchista stratégiába, melyet Saul Alinsky dolgozott ki. Alinsky-módszer központi eleme a provokáció, a törvényesség határán, vagy azon túl mozgó akciók, illetve ezek következtében az „áldozattá” válás.

Ne feledjük, 2017 őszén Soros egyik legfőbb felforgató embere is itt járt Budapesten. A Soros-hálózat, Gulyás Mártonék által a Parlament előtt felállított Agora vendége volt Szrgya Popovics, az OTPOR (Ellenállás) nevű szervezet vezetője, aki bemutatta Út a forradalomhoz című könyvét, amelyet az anarchia és a felforgatás bibliájaként olvasnak a Soros-aktivisták. Látogatása alkalmával Popovics a Soros Györgyék által pénzelt Magyar Narancsnak is adott interjút.

Popovics 2000 óta amolyan „felforgató zseniként” a világ minden táján képzéseket tart ellenzéki aktivistáknak a Centre for Applied Nonviolent Action and Strategies (CANVAS) nevezetű szervezettel, útmutatást ad a regnáló hatalmakkal szembeni ellenálláshoz. A CANVAS messze nem csak elméleti munkát végez, egy valóságos globális hálózat, intézmény, kiképző- és oktatóközpont, amely mindenhol ott volt, ahol Soros kormányt akar buktatni, Macedóniától kezdve Ukrajnán, Grúzián, az arab tavaszon át Venezueláig - írja a Ripost

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek