Bigfoot

Megdöbbentő beszámoló: az erdőben játszott a kislány a Jetivel

L.A.

Létrehozva: 2024.05.16.

A szülők döbbenetes dolgot állítanak.

Egy apa elárulta, hogy kislánya vidáman játszott a Jetivel, amikor a család épp piknikezett a kedvenc erdejükben.

Fotó: Pixabay

Mark, aki úgy döntött, hogy megosztja történetét, feleségével, Jennyvel és lányával, Lilivel él egy csendes hegyi városban Észak-Kaliforniában, és 2022. augusztus 2-án úgy döntöttek, hogy mindannyian elmennek piknikezni. Mark elmondta, hogy a nap a szokásos módon indult, mivel korábban ellátogattak a termelői piacra, hogy beszerezzék a piknikezéshez szükséges hozzávalókat, majd felpakolták a fonott kosarat, és elindultak az erdő felé.
Végigsétáltak a szokásos ösvényen, és leültek a vadvirágok közé, ahol az étkezést tervezték, Lily pedig elindult, hogy felfedezze az erdőt, persze megmondták neki a szülei, hogy ne menjen túl messzire.

Körülbelül 15 perc múlva már éppen az ebédhez készültek, amikor Jenny és Mark vérfagyasztó sikolyt hallott, így egyből Lilyhez siettek, hogy megnézzék, minden rendben van-e. Ekkor meglátták a lányukat, amint egy fatörzs mellett ül.

Teljesen nyugodtnak és elégedettnek tűnt, de mellette egy hatalmas szőrös lény volt, amely még guggolva is nagyon magas volt

- mesélte Mark.

A szülők szíve megesett az állítólagos fenevad láttán, amely zömök testalkatú és barna szőrrel borított volt. Markot elfogta a késztetés, hogy Lilyhez fusson, de agyának racionális része megállította, és figyelmeztette, hogy bármilyen hirtelen mozdulat provokálhatja a kiszámíthatatlan teremtményt. Jennyt is elöntötte a félelem, és Lilyért kiáltott, aki állítólag csak ült ott nyugodtan.

Boldogan ült, miközben utánozta a lény lassú, egyenletes mozdulatait, amelyeket hosszú karjaival tett

- mondta Mark.

Szinte olyan volt, mintha utánzó játékot játszottak volna, mindketten felváltva billegtették a fejüket és vakargatták az arcukat.

A szülők döbbenten bámultak, miközben az állítólagos lény halk morgásokat adott ki, mintha nevetne, miközben Lily tapsolását és lábdobogását másolta. Anyja kérésére Lily odament a szüleihez. Ekkor a lény még rájuk nézett, majd elszaladt az erdőbe - írja a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek