Betegség

„Potyogtak a könnyeim" - horkolni kezdett a 2 éves kisfiú, néhány hét múlva meghalt

L.A.

Létrehozva: 2024.05.16.

Az édesanya szörnyű fájdalmat él át.

Ellie Keating arra lett figyelmes, hogy kétéves fia, Mason horkolni kezdett, miközben köhögéssel és lázzal küzdött. Az aggódó anyuka három hónap alatt négyszer vitte el a háziorvoshoz a gyereket, de amikor Mason hányni kezdett, érzékeny lett a fényre és nem tudott felállni, hívta a mentőket.

gyász, sír
Fotó: Pexels

A 29 éves nő megdöbbent, amikor Masonnál leukémiát diagnosztizáltak. Masont azonnal mesterséges kómába helyezték. Miután kihozták a kómából, Mason egy 4 hetes intenzív kemoterápiás és szteroidos kezelésbe kezdett, de a betegség legyőzte a fiút és egy héttel később sajnos meghalt. Ellie most megosztja Mason történetét, hogy felhívja a figyelmet a tünetekre, és arra buzdítja a szülőket, hogy ha aggódnak, forduljanak orvoshoz - írja a The Sun.

Éjszakánként horkolni kezdett, pedig korábban soha nem horkolt. A rák diagnózisa még csak meg sem fordult a fejemben, mint lehetőség, mert nem ismertem a tüneteket. Amikor közölték velem, hogy Mason rákos, potyogtak a könnyeim. Nem volt lehetőségem alternatív terápiák után kutatni, nem volt rá időm. A kis Mason halála fájdalmasan hamarosan bekövetkezett. Hirtelen hagyott itt minket, a nővérekkel voltam épp a kórtermében. Nem lélegzett többé, és nem lehetett mit tenni. A nővér átölelt és mindannyian zokogtunk a kórteremben

- mondta az anya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek