Aktuális

A Borsban üzen Mácsik Zoltán aggódó felesége: Valld be, hol a férjem!

L. B.

Létrehozva: 2018.08.30.

Felkavarta az eltűnt villanyszerelők családját az előzetesben ülő győri vállalkozó, É. Imre legújabb verziója. Tegnapi lapszámunkban a férfi ügyvédje, dr. Bagó Ottó arról beszélt, hogy vé­dence szerint Má­csik Zoltán és Orlik Vilmos életben van. A to­vábbi részletekről a következő kihallgatásán szándékozik beszámolni a gyanúsított.

– Az elmúlt öt hónapban számos olyan dolgot felderítettünk és összeraktunk a férjem eltűnésével kapcsolatban, ami arra utalhat, hogy életben van. Azt gondoljuk, nem egyértelmű, hogy megölték. De Imrének kétségkívül köze van az eltűnéséhez – vélekedett lapunknak Mácsik Zoltánné. – Ennél jobb hírt nem is kaphattam volna. Ajánlom Imrének, hogy tartsa be a szavát és mondja meg a hatóságoknak, hol van a férjem! – üzente a Borson keresztül az asszony.

Ismeretes: Mácsik Zoltánnak idén március 31-én veszett nyoma, miután É. Imrével találkozott egy benzinkúton. A vállalkozót emberöléssel gyanúsítják, de a zsaruk a három éve kísértetiesen hasonló körülmények között kámforrá vált Orlik Vilmos ügyével is kapcsolatba hozták. É. Im­re szerint Orlik Vilmos szintén életben van, sőt a vállalkozó állítja: az eltűnt férfi tavaly, megváltoztatott külsővel járt Magyarországon.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek