Aktuális

Ezt hogy sikerült összehozni? Woody Allen módszerével rabolt bankot

Bors

Létrehozva: 2016.07.10.

Talán egy filmkedvelő bűnelkövetővel van dolgunk?

Nem mindennapi bankrablást vitt véghez egy ausztrál férfi csütörtökön Szingapúrban: egyszerűen besétált a pénzintézetbe, átadott egy cetlit az egyik helyi alkalmazottnak, majd kisétált 30 000 szingapúri dollárral (6,3 millió forint).

Azt nem hozták nyilvánosságra, mi állt a papírdarabon, annyi azonban bizonyos, hogy fegyver nem volt a bankrablónál - írja az Emirates 24/7.

Az ázsiai ország egyébként az egyik legbiztonságosabbnak tekinthető a világon. Miután a törvények igen szigorúak és a lőfegyverek birtoklását szigorúan tiltják a civileknek, gyakorlatilag alig vannak rablások. Bankrablás, vagy bankrablási kísérlet 2008 novembere óta nem történt: akkor egy férfi nőnek öltözve próbált kirámolni egy pénzintézetet, azt állítva, hogy a nála lévő papírzacskóban egy bomba van. Azt az elkövetőt a személyzet lefegyverezte és letartóztatták.

Kíváncsiak vagyunk, a mostani tettes - aki gyakorlatilag Woody Allen klasszikus Fogd a pénzt és fuss! című filmjének bankrablási kísérletét keltette életre - mikor kerül rendőrkézre.

Emlékeztetőül, itt az ominózus jelenet. (Igen, tudjuk, itt valójában VAN Woody Allennél pisztoly...)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek