Aktuális

Kacsafejet evett Horváth Éva

Bors

Létrehozva: 2019.12.21.

Egy emberként estek rajongói Horváth Évának, amiért a modell levágott kacsafejekből főzte meg kedvenc balinéz levesét.

A földi paradicsomban nyaraló Horváth Éva él-hal a helyi fogásokért, így azért a különleges ételért is, amely sokaknál kiverte a biztosítékot a közösségi oldalán.

– A világban járva mindig megkóstolom a helyi ételeket, sőt, még főzőtanfolyamra is beiratkozom, hogy a tradicionális fogásokat el tudjam készíteni – meséli a Borsnak Éva, akinek egyik kedvence a balinéz csípős leves.

– Pár napja feltöltöttem az Instagramra egy videót, amelyben ezt a levest készítem el kacsafejből és nyakból. Pontosan tudtam, hogy ezzel ki fogom akasztani az embereket, számítottam a kommentekre, de nem érdekel. Egyáltalán nem undorító a leves, igaz, nem a legszebb látvány a sok levágott fej, de az íze isteni.

A modell egyébként nem először eszik bizarr fogást.

– Kóstoltam már szöcskét, és kígyót is, de szerintem semmivel sem gusztustalanabb, mint a húslevesben főtt tyúktaréj, nyak vagy láb, amit szintén imádok. Száznapos tojást viszont nem szívesen ennék – fűzi hozzá az édesanya, aki minden nemzet konyháját nagyon szereti, karácsonykor azonban marad a hagyományos, magyar ételeknél.

– Természetesen halászlevet főzök harcsából, és egy egész kacsát is sütök, de készítek még egy balinéz ételkülönlegességet is, Betutu tyúkot – zárja nevetve Éva.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek