Egy emberként estek rajongói Horváth Évának, amiért a modell levágott kacsafejekből főzte meg kedvenc balinéz levesét.
A földi paradicsomban nyaraló Horváth Éva él-hal a helyi fogásokért, így azért a különleges ételért is, amely sokaknál kiverte a biztosítékot a közösségi oldalán.
– A világban járva mindig megkóstolom a helyi ételeket, sőt, még főzőtanfolyamra is beiratkozom, hogy a tradicionális fogásokat el tudjam készíteni – meséli a Borsnak Éva, akinek egyik kedvence a balinéz csípős leves.
– Pár napja feltöltöttem az Instagramra egy videót, amelyben ezt a levest készítem el kacsafejből és nyakból. Pontosan tudtam, hogy ezzel ki fogom akasztani az embereket, számítottam a kommentekre, de nem érdekel. Egyáltalán nem undorító a leves, igaz, nem a legszebb látvány a sok levágott fej, de az íze isteni.
A modell egyébként nem először eszik bizarr fogást.
– Kóstoltam már szöcskét, és kígyót is, de szerintem semmivel sem gusztustalanabb, mint a húslevesben főtt tyúktaréj, nyak vagy láb, amit szintén imádok. Száznapos tojást viszont nem szívesen ennék – fűzi hozzá az édesanya, aki minden nemzet konyháját nagyon szereti, karácsonykor azonban marad a hagyományos, magyar ételeknél.
– Természetesen halászlevet főzök harcsából, és egy egész kacsát is sütök, de készítek még egy balinéz ételkülönlegességet is, Betutu tyúkot – zárja nevetve Éva.