Aktuális

Munkahelyén verték halálra a családapát?

Bors

Létrehozva: 2018.02.28.

<p>Kollégái állítják, részegsége miatt vitték haza családjához azt a férfit, aki késôbb a kórházban súlyos koponyasérülésébe halt bele. </p>

A tiszaalpári család tragédiájáról az RTL Klub Fókusz című műsora számolt be kedden. Az öntudatlan Janik Jánost munkatársai vitték haza kocsival. Vilma, a felesége halálra rémült az állapotától. Hideg víz alá tették a fejét a fürdőben, de nem rea­gált: elernyedt testtel fe­küdt a kád mellett.

A férfit hazahozó kolléga közben azt hajtogatta, hogy nem kell orvos, csak egy ki­adós alvás.

Jánost végül a kecskeméti kórházba szállították koponya CT-re. Vilmával közölték, hogy férjének olyan súlyos koponyasérülése van, hogy életmentő műtétet kell rajta végezni.

János három hónapig volt kómában, majd idén januárban meghalt. A zárójelentésből kiderül, hogy a tragédiát koponyatörés okozta. Az viszont a mai napig rejtély, hogy mi vagy ki okozta a végzetes sérülést. A fe­leség később megtudta, hogy a munkahelyén volt egy kis vita, lökdösődés vagy verekedés. A kollégák azt állították, a férfi saját lábán hagyta el az üzem területét, a rendőrség által megvizsgált iparikamera-felvételen azonban az látszik, hogy Jánost kocsin tolják ki a munkatársak. Vilma azt állítja, férje egyik munkatársa azóta küldött neki egy üzenetet, és megnevezte János bántalmazóját. A rendőrség halált okozó testi sértés miatt nyomoz. 

Külföldi ölt külföldit

Egy új-zélandi és egy ausztrál turista verekedett össze egy budapesti hostelben 2016 márciusában. Előbbi három nappal később meghalt. Ebben az ügyben emberölés a vád, azonban még mindig nem világos, hogy az áldozat hogyan szerezte azt a sérülést, ami végül a halálát okozta.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek