Aktuális

Sztriptízzel ünnepelték a diákok a suliban az érettségit - videó

Bors

Létrehozva: 2016.05.27.

<p>A tanároknak is leesett az álluk, amikor a hölgy elkezdett vetkőzni. Korábban azt hitték, csak beszédet mond majd a szőkeség.</p>

Nem mindennapi érettségi buliról került fel a netre egy videó: egy müncheni gimi diákjai ugyanis sztriptíztáncosnőt hívtak arra az iskolai összejövetelre, amin sikeres érettségijüket ünnepelték meg.

A tanárok, amikor először találkoztak a Jarly művésznevű sztripperrel, azt hitték, valamilyen beszédet fog mondani a tiniknek - a szőkeség ugyanis elegáns, üzleti szettben jelent meg. Persze amikor a blézer lekerült, és a tánsos hozzádörgölte melleit az egyik diák arcához, már egyértelmű volt: itt nem fog semmiféle beszéd elhangzani.

A tanárok nem állították le a show-t, mivel a résztvevők mind nagykorúak voltak, illetve Németországban eleve hagyománya van annak, hogy az érettségizők az intézmény falai közt ünnepeljék meg a sikeres vizsgákat - írja a Sun.

Jarly egyébként a tánc mellett egy YouTube-csatornát is üzemeltet All About Sex néven. Itt - nem túl meglepő módon - a szexről beszél kendőzetlenül.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek