Aktuális

Úgy tűnik, megússza a bőnyi rendőrgyilkos

M. S.

Létrehozva: 2016.11.04.

Katonai tiszteletadás mellett ma kísérik utolsó útjára Pálvölgyi Pétert, akit egy múlt heti házkutatás során lőtt le a hír-hedt hungarista vezér, Gy. István. A nyo­mozót Pilisszentkereszten temetik, családja, barátai, ismerősei mellett rengeteg kollégája érkezik a gyászszertartásra. Internetes közösségi oldalán a Teréz körúti robbantásban megsérült V. László is részvétét fejezte ki a hős rendőr családjának. Miközben Pálvölgyi Pétert felesége és tizenéves lánya gyászolja, a tököli rabkórházban ápolt gyilkosa, Gy. István állapota sokat javult.

– A múlt héten még úgy tűnt, hogy védencem bal lába lebénult, mostanra azonban már tudja mozgatni, úgy tűnik, nem ért ideget az őt eltaláló lövedék, nem szenvedett maradandó károsodást – közölte lapunkkal Gy. István védője, dr. Léhner György.

– Szerdán jártam nála, kifejezte, hogy együtt kíván működni az ügy vizsgálóival, és részletes vallomást kíván tenni. Az ügyészség jövő hét elején hallgatja ki védencemet – tette hozzá az ügyvéd.

Továbbra is kérdés: miért nem a TEK vonult ki a házkutatásra, hibáztak-e Pálvölgyi Péter felettesei? Erre egyelőre a rendőrség és az ügyészség sem adott érdemi választ. Pedig ez annak fényében is érdekes lenne, hogy a hvg.hu értesülései szerint a meglôtt, súlyos fejsérülést szenvedett, de még élô rendôrt fél óráig nem tudták kimenteni a házból, ahol pedig több nyomozó és tûzszerész is tartózkodott. A sérült rendőrt végül a TEK-esek hozták ki az épületbôl, ahol Gy. István elbarikádozta magát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek