Celeb

120 ezret ken az arcára Nyertes Zsuzsa

K. K.

Létrehozva: 2019.03.28.

Súlyos összegeket költ bőre ápolására Nyertes Zsuzsa, de egyáltalán nem bánja, hisz akár évtizedeket is letagadhatna a korából

Forrás: Végh István

Tizennégy évig voltunk benne a szépségiparban a férjemmel, négy évvel ezelőtt azonban befejeztük a vállalkozást, mert belefáradtunk az üzletelésbe. Az utóbbi időben különben sem volt túl sok sikerélményünk. A krémek iránti szeretetem viszont azóta is megmaradt, mi több: mániákusan gyűjtöm a kenceficéket. Éjjel-nappal kenegetem magamat. Reggel mindig úgy megyek el itthonról, mint egy zsírosbödön, este pedig hasonlóképpen fekszem le. Attila mindig meg is jegyzi, hogy még a párnámat is ránctalanítom, merthogy az is tiszta krém – mondta nevetve lapunknak Nyertes Zsuzsa, aki a fizetése jó részét a bőre ápolására fordítja. 

– Sok nővel ellentétben, én jóval többet költök krémekre, mint a ruhatáramra. Az egyik szérum például, amit használok, akciósan is százhúszezer forint, de rendíthetetlenül hiszek abban, hogy csodát tesz az arcommal. A nyakamat és a dekoltázsomat sajnos később kezdtem el ránctalanítani, mert az elején még spóroltam a krémmel, úgyhogy meg is látszik a különbség. Éppen ezért mindenkinek csak azt tudom tanácsolni, hogy jó vastagon kenje be minden testrészét, különben úgy jár mint én: nem egyformán öregszik a bőre – javasolta a hatvanéves színésznő, akinek a kenőcsöknek köszönhetően eddig plasztikai beavatkozásra sem volt szüksége. 

– Egyelőre még sem felvarrni, sem botoxoltatni nem kellett az arcomat, de őszinte leszek; a késôbbiekben nem utasítanám vissza, ha valaki felajánlaná a műtétet. Némi reklámért cserébe kés alá feküdnék, mert sajnos  nincs annyi pénzem, hogy egy-másfél millió forintot kifizessek a ráncfelvarrásra – vallotta be lapunknak Zsuzsa.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek