Celeb

Ezért nem parázik Hevesi Tamás az ágyban

kbv

Létrehozva: 2016.04.29.

A zenészt nem frusztrálja, hogy felesége szexuálpszichológusként képes minden mozdulatát szakértő szemmel kielemezni.

Forrás: Bors

Néha még egy férfi életében is előfordulhat, hogy szexuálpszichológus segítségére szorul, na, de egy egész élettet leélni egy szakértő mellett, aki feleségként és szakemberként folyamatosan figyelemmel tudja kísérni a ház urának ágybéli teljesítményét, nem lehet könnyű. Hevesi Tamást azonban nem frusztrálja, hogy felesége, Hevesi Kriszta az ország legismertebb szaktekintélye ebben a témában. A zenész szerint azonban, ahogy szerencsére egy agysebész sem műt otthon, Kriszta sem folyamatosan azzal van elfoglalva, hogy Tamást elemezze.

„Mindenkit megnyugtatok, nincs Freud-kötet az éjjeliszekrényen és nem Atkinson patkánykísérleteinek tanulmányozása után fekszünk be az ágyba” – mondta Hevesi a Best magazinnak, aki azt is elmondta, van, hogy éppen ő használta ki, hogy a felesége jól ért az emberi lélekhez. Tamás fociedzőként, stresszes helyzetben, vagy A Nagy Duettre való felkészülés alatt is többször kikérte az asszony szakértői véleményét.

A zenész éppen ezért fel is néz a pszichológusra, tiszteli és a mai napig szerelemmel szereti. „Mindketten szenvedélyes utazók vagyunk, így folyamatosan gyűjtjük a közös élményeket, ami sokat segít abban, hogy a kapcsolatunk ne fáradjon el” – folytatta Hevesi, aki szerint mindennek az alapja a figyelem és a humor.  

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek