Celeb

Ezért lépett le a sorozatból ÉNB Dávid

Bors

Létrehozva: 2016.05.22.

A zenei karriert választotta a tévés sikersorozat helyett Dávid, az Éjjel-Nappal Budapest sztárja.

Két és fél év után úgy döntött az RTL Klub sikersorozatának egyik főszereplője, hogy hiába az Éjjel-Nappallal jött népszerűség, valóra váltja álmát, és szólókarrierbe kezd.  Dávidnak a zene a mindene, fájó szívvel, de tervekkel, reményekkel telve szállt ki a sorozatból. 

– Imádtam az embe­reket, akikkel együtt dolgoztam, évekig az életem részei voltak, szinte már a családomnak tekintettem őket. Pont ezért úgy éreztem, nem haragszanak meg rám, amikor bejelentem a távozásomat. És valóban, megértették, hogy a zene az igazi szerelem, nem tudok élni nélküle. Jöttek a lehetőségek, bolond lennék nem élni velük, ha már az élet elém sodorta őket – magyarázta a Borsnak a jóképű srác, akinek rajongótábora leginkább hölgyekből áll. A szebbik nemnek nem sokáig kell nélkülöznie az Éjjel-Nappal Budapest sármőrét, mert tervei szerint hamarosan megjelenik a szólólemeze. Előtte azonban Amerikába vette az irányt.

– Több zenekartól is ajánlatot kaptam, nyáron pedig már turnézom az egyikkel. Nincs bennem félelem, ezt nem ismerem. Ha jön egy érzés vagy gondolat, akkor megyek utána. Ez történt most is, egy impulzust követek. Azért szeretem az életemet, mert sosem tudom, mit hoz a jövő, és ez így izgalmas. Nem sokat gondolkodom a döntéseimen, szívvel csinálok mindent, ezért nem tudok csalódni – fejtegette lelkesen Dávid, aki hálás a sorozat készítőinek, hogy lehetőséget kapott tőlük, mert úgy véli, ez a produkció  lerövidíti számára a siker felé vezető utat. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek