Celeb

Magyarázkodással indította karrierjét az X-Faktorban ByeAlex

Bors

Létrehozva: 2016.06.10.

Sokan értetlenül állnak az előtt, hogy a zenész mentor lett a tehetségkutatóban.

Csak pár napja váltak hivatalossá az X-Faktor új évadának mentorai, a kommentelők máris értetlenségüket és nemtetszésüket fejezték ki több névvel kapcsolatban is.

ByeAlex úgy döntött, elébe megy a dolgoknak, és saját Facebook-oldalán írt egy hosszabb bejegyzést arról, hogy mi is történt - illetve mi fog majd a műsorban történni. A célja nyilván az volt, hogy valamelyest elfogadtassa az emberrel, hogy igenis lehet helye egy tehetségkutató zsűrijében olyan zenésznek is, aki eddig hangosan kritizálta a tehetségkutatókat. 

"Sokan kérdezték ma, "miért vállaltam?" Nem volt könnyű döntés. (...) Ezzel mondjuk az RTL lazán felvállal egyféle kockázatot, mert tévéügyileg senki sem tudja igazán milyen leszek: még én sem! (...) Megnyertem egy DALT, lenyomtam egy Eurovíziót, megküzdöttem sok haragosommal, és felépítettünk a barátaimmal egy szépen működő zenekart, a ByeAlex és a Sleppet. Sokat megéltem, van mit mesélnem, azt hiszem, átadnom is."

Többen azonban úgy érzik: mindez nem több, csak magyarázkodás - ráadásul jó előre. "Ezzel az X-Faktorral sincs szerintem semmi baj, menj, ha úgy érzed menni akarsz. A furcsa csak az, hogy már nem egy postod szól erről, és nekem az egész úgy tűnik, mintha be akarnád bizonyítani az emberek, hogy 'te nem azért, mész, hogy...'. Lehet ez azért van, mert Te érzed, hogy messze áll ez tőled és nem ez vagy, magadnak is bizonyítgatni akarod, és minket is meg akarsz győzni." "Alex! Szerintem nem kell magyarázkodnod. Menj, csináld, változtasd, tedd jobbá..."

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek