Celeb

Nagy szerelmek: Gere spanyol kedvese akár a lánya is lehetne

Bors

Létrehozva: 2016.06.12.

Egy lánya korabeli nővel él együtt Richard Gere, a Micsoda nő! sztárja. Mellette talán végre megtalálja a boldogságot a buddhista, de a krízishelyzetekben igencsak indulatos színész.

Richard Gere soha nem a megszokott úton haladt, az idén 66 éves színész nem vállalt túl sok filmet, karrierje elviselte a kudarcokat is, elveiért kockáztatta boldogulását. Az egykori filozófiahallgató, aki a színészetért otthagyta az egyetemet, a nyolcvanas évek elején, az Amerikai dzsigolóval robbant be a köztudatba, világszerte ismert az 1990-es Micsoda nő!-vel lett. Pályafutása során szívesen vállalt negatív és pozitív hősöket is, a nagy kasszasikerű filmek mellett be-becsúszott egy-egy sikertelen vállalkozás is. De ez sem szegte kedvét, ettől még nem vállalt több filmet, igyekezett a magánéletét és a karrierjét mindig összhangban tartani.

A buddhizmussal egészen fiatalon ismerkedett meg, ma már elkötelezett híve a vallásnak, a dalai láma jó barátja, a tibeti ügyek egyik legelkötelezettebb szószólója. Azt sem bánta, hogy évekig kitiltották az Oscar-díj-átadókról, mert az egyik ünnepséget arra használta fel, hogy szót emeljen Kína emberjogi politikája miatt. Tibet mellett szívügye az eredeti környezetükben élő, őserdei törzsek kultúrájáért folyó harc, nemcsak pénzzel, de munkával is támogatja őket. 

Szerelmi élete messze nem olyan kiegyensúlyozott, mint lelki élete. A hetvenes-nyolcvanas években gyengéd szálak fűzték Penelope Milford színésznőhöz, volt viszonya Priscilla Presley-vel és Kim Basingerrel is. Cindy Crawfordot 1991-ben vette feleségül, de az álompár 1995-ben különvált. Úgy tűnt, hogy 2002-ben kötött házassága Carey Lowell színésznővel egy életre szól, nagyon kiegyensúlyozott volt a kapcsolatuk, amelyből egy fiú is született, a most már 16 éves Horner James Jigme Gere. Ám 11 év házasság után elváltak, a szakítás elég viharos volt, a hatalmas vagyonon nehezen osztoztak, Gere többször összetűzésbe került a fotósokkal és újságírókkal a válási tárgyalások során, ekkor felhozták ellene, hogy viselkedése igencsak ellentmond azoknak a tanoknak, amit a vallása kép­visel.

Most újra szerelmes, és úgy tűnik, hogy végleg célba ért. A spanyol Alejandra Silva, aki mindössze 32 esztendős, tehát a lánya lehetne, két éve van együtt a színésszel. Neki is van egy gyermeke egy gazdag amerikai üzletembertől, Albert, akit igyekszik óvni a nyilvánosság elől. Ők maguk sem mutatkoznak együtt, kapcsolatuk első évét még sikerült titokban tartani, most azért már látni őket nyilvános helyeken, de csak ritkán. Alejandra mindenben partnere, alkalmazkodik párja kötelezettségeihez, mint elmondta, azt hitte, hogy a különböző lakhelyű partnerek közötti kapcsolatot bonyolultnak hitte, de Richarddal minden egyszerű és élvezetes.

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek