Celeb

Blake Lively fűszereket csempészett

Fái

Létrehozva: 2016.07.02.

Apró bikiniben mu­tatta meg tökéletes testét A zátony című filmben Blake Lively, amin elámult a világ. Návai Anikó összefutott New Yorkban a hollywoodi sztárral és megtudta tőle, hogyan sikerült elérnie a bámulatos alakot nem sokkal a szülés után.

– Pont A zátony miatt nagyon sokat kellett edzenie – mondja Anikó, majd tolmácsolja Blake szavait: – Olyan formába hoztam ma­gam, amilyenbe egyébként soha nem hoztam volna. Naponta hat órát edzettem vérprofi trénerrel, és brutális diétát tartottam. Közben arra gondoltam: bárcsak vége lenne! Lelki szemeim előtt pizzák lebegtek!

Návait teljesen levette a lá­báról a Gossip Girl, Serenaja barátságos, egyenes természe­tével. – Tüneményes nő! Őszinte, bármit lehet tőle kérdezni, válaszol – meséli Anikó. – Sokat beszélt arról, hogy ne­hezen viselte a diétát, már csak azért is, mert imád főzni. Képes fűszereket csempészni Amerikába. A „zsákmány” megtartása érdekében azt is megtenné, hogy énekel a vá­mosnak. Büszke lehet teljesítményére, hogy A zátony forgatásán szinte végig ő játszott, a nehezebb jeleneteknél besegített az ifivilágbajnok szörfös. Nem fél a cápáktól, 2010-ben elment Dél-Afrikába együtt úszni fehér cápákkal, pedig még nem is sejthette, hogy hat évvel később egy gyilkos példánnyal kell együtt játszania. Blake azt is elárulta Anikónak, hogy bár kaliforniai, átköltözött a keleti partra, Bedfordba, mert ott nyugodtabb az élet.

– Hamarosan világra hozza második gyermekét, de férjével, Ryan Reynoldsszal úgy döntöttek, nem állnak meg négyig – árulta el Anikó, aki a Szeretettel Hollywoodból című műsorában kisorsolja Blake autogramját, miután lement a vele készített interjú.    

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek