Celeb

Durva - Fojtogatta a világsztárt milliárdos barátja

Bors

Létrehozva: 2016.07.25.

Eddig igazi mesebeli románcnak tűnt Lindsay Lohan és orosz milliárdos vőlegénye, Jegor Tarabasov hét hónapja tartó kapcsolata, ám most kipukkadt a rózsaszín buborék: a színésznő szombat hajnalban sikoltozva kérte szomszédait, hívják a rendőrséget, mert párja bántalmazza.

A csúnya balhét Lindsay kiborulása előzte meg a közösségi oldalakon: a sztár posztolt egy videót, amelyen 23 éves pasija egy éjszakai lebujban hetyegett egy nővel.

Lohan csak orosz kurvának titulálta a szőkeséget, aki valószínűleg egy divattervező, bizonyos Dasa Pasevkina lehetett. A férfi csak hajnalban ért haza, és minden bizonnyal nem tette zsebre, amit a színésznőtől kapott.

Ezután kezdhettek dulakodni, a hangos szóváltás után ugyanis a szomszédok szerint ittasnak tűnő Lindsay kiállt londoni lakásának erkélyére, és azt kiabálta: Fojtogatott, majdnem megölt. Vőlegénye próbálta csitítani, de a sztár tovább sikítozott.

– Próbáld csak meg még egyszer, te beteg rohadék! Köztünk mindennek vége. Takarodj a házamból! – ordítozta az ideg­összeomlás szélén.

A harmincéves színésznő szomszédai értesítették a rendőröket, akik alig tíz perc alatt a helyszínre érkeztek, és betörték az ajtót, ám a lakás kongott az ürességtől: a pár eltűnt. Feljelentés nem történt, így nem tartóztatták le a férfit. Lohan és párja körül azóta nagy a csend, a színésznő egy szomorú nő fotóját rakta csak ki Instagram-oldalára, rajongói támogatásukról biztosították a sztárt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek