Celeb

Bujtor István özvegye eladta közös tihanyi villájukat

Bors

Létrehozva: 2016.08.12.

A színész özvegye nemrég eladta azt a tihanyi nyaralót, amiben annyi boldog évet töltöttek férjével. Judit képtelen volt megmaradni abban a villában.

Hiába telt el hét év azóta, hogy Bujtor István meghalt, özvegyének fájdalma alig enyhült, csak mostanában volt képes meghozni a döntéseket az emlékeket érintő ügyekben.

A színész halála után Judit három évig még a ruháihoz sem tudott hozzányúlni, nem mozdított el semmilyen tárgyat a helyéről, mindent ott hagyott, ahová Bujtor utoljára tette.

– Talán éppen ezért volt az, hogy a tihanyi házunk még mindig túl sok fájdalmat okozott. Bárhová néztem, bármit megérintettem, rá emlékeztetett, és az jutott eszembe: itt akartuk leélni a nyugdíjas éveinket együtt, boldogan... így hát nemrég úgy döntöttem, eladom a házat – mondta az özvegy a Best Magazinnak, aki nem szakadt el teljesen a Balatontól. Egy kis lakást bérel Tihanyban, minden héten csütörtöktől hétfőig ott van, és intézi a Tihanyi Szabadtéri Színház ügyeit.

Judit azonban egyvalamire még mindig nem tudja rávenni magát: a tó vize még mindig fájdalmas közeg számára, ezért mióta férje elment, egyszer sem fürdött még a Balatonban.

– Túlságosan felkavaró lenne számomra, a vízről mindig ő jut eszembe, mivel szenvedélyes vitorlásversenyző volt – folytatta Judit, aki azt is elárulta, a színész halála óta a filmjeit sem tudja megnézni. Viszont gyakran álmodik vele, szerencsére mindig valamilyen szép dolgot, amitől megnyugszik, tudja és érzi, hogy fentről vigyáz rá és figyeli egykori párja.  

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek