Celeb

Elvarázsolta Fordot a magyar bűvész

K. B. V.

Létrehozva: 2016.09.14.

Mivel végtelenül közvetlen és emberi, még annak ellenére is, hogy Oscar-díjra jelölt világhíres színész, szinte minden lépése, vásárlása, kávézási és mosogatási szokásai ismertek Harrison Fordnak.

A színész a Szárnyas fejvadász 2. forgatására érkezett, de egyelőre nagyon úgy tűnik, rengeteg a szabadideje, hiszen rendszeresen kerékpározik, bicaját szervizelteti, vacsorázgat, vagy éppen reggelizik a Dunakanyarban. Aki kicsit is követi itttartózkodását, annak nagyjából teljes képe van a napirendjéről, fotók sokasága mutatja, merre jár-kel, barátkozik. A Bors most megtudta, mivel szórakozott péntek este a Pomo D'oro étteremben.

Fordot és maroknyi stábját a különteremben egy magyar-olasz származású bűvész, Matteo Cammisa szórakoztatta kártyatrükkjeivel, amiket a színész tátott szájjal bámult. De nem csak ő, korábban Jason Statham és Matt Damon is jót szórakozott a bűvész mikromágia-előadásán. 

– Nyolc éve bűvészkedek, folyamatosan fejlesztem magam. Sosem gondoltam, hogy egyszer ilyen nagy embereket szórakoztathatok. Péntek esténként mindig a Pomo D'oroban vagyok, míg a vendégek megkapják az ételüket, mutatok nekik pár trükköt. Fordnak is tetszett, mosolygott, tapsolt – mesélte lapunknak Matteo, aki csak a Bors olvasóinak mutatta meg exkluzív képeit.
 

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek