Celeb

Moziban nyomul a Wellhello

Bors

Létrehozva: 2016.10.27.

Elkészült az ország egyik legnépszerűbb együttese, a Wellhello főszereplésével forgatott, #Sohavégetnemérős című, két hét múlva mozikba kerülő zenés játékfilm. A forgatókönyvet a Fluor Tomi és Diaz alkotta népszerű  banda slágerei inspirálták.

A játékfilm mindössze húsz forgatási napot és alig három hónapos utómunkát igényelt, ami saját műfajában rendkívül rövid időnek számít. A hat történetet Wellhello-slágerekkel egybeszövő egész estés mozifilm öt városban – Budapest, Zamárdi, Veszprém, Debrecen és Sopron – játszódik. Az első sztori a Budapest Parkban kezdődik, míg az utolsó a VOLT Fesztiválon ér véget. Fluor és Diaz az összekötő jeleneteken túl is fel-feltűnik majd a szkeccsekben. A témájában és megvalósításában is formabontó film producere a könnyűzenei tévés-filmes produkcióiról híres  Lévai Balázs, rendezője Tiszeker Dániel. A #Sohavégetnemérős generációs film, a mai huszonévesek életérzését, gondolkodását, problémáit, párkapcsolatait ábrázolja.

– Tavaly a VOLT Fesztiválon kezdett el foglalkoztatni a Wellhello elképesztő méretű és rendkívüli gyorsaságú sikerének titka, amikor azzal szembesültem, hogy  délután hat órakor mekkora tömeg gyűlt össze a koncertjükre, ahol ráadásul több generáció együtt énekelte a slágereiket. Megkerestem a fiúkat, és lassan megszületett a #Sohavégetnem­érős film koncepciója: azaz dolgozzuk fel a Fluor Tomi dalszövegeiben felvillanó élethelyzeteket, forgassunk ennek a generációnak a párkapcsolati bénázásairól, sok humorral és sok zenével –  foglalta össze a mozifilm tartalmát Lévai Balázs.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek