Celeb

Pumped Gabót elcsábította a színház

Bors

Létrehozva: 2016.10.26.

Forrás: Czerkl Gábor

Pumped Gabónak nem sok emléke maradt arról, milyen a színházi élmény, mert gyermekkora óta nem járt teátrumban. Most azonban megtört a jég: a kigyúrt fiú szerelmével, Sebestyén Ágnessel ünneplőt öltött, és megnézte az Átrium Film-Színházban futó Nők az idegösszeomlás szélén című darabot. Gabóékat a produkcióban szereplő Peller Anna hívta meg az elôadásra. Pumpedék az RTL Klubon nemrég befejeződött vetélkedő, a Nyerő Páros forgatásán ismerkedtek meg a színésznővel, akivel heteken át éltek egy fedél alatt. 

– Utoljára szerintem tízéves lehettem, amikor egy gyerekdarabot láttam. Ez az előadás sokkal szórakoztatóbb volt, mint egy mozifilm. Gyorsan el is szaladt az idő, annyira élveztük a háromórás darabot, hogy szinte csak egy órának tűnt. Csodálom, amit Anna előadott, hihetetlen, hogy ennyi szöveget és dalt meg tudott tanulni. Megfordult a fejemben, hogy ezután biztosan látogatom majd az Átriumot, sőt talán egy másik színházba is benézek – mondta Gabo, akinek lelkesedésében szerelme is osztozott.

– Meglepő, de Gabo egyszer sem vette elő a telefonját az elő­adás alatt, ami a legbiztosabb jele, hogy tényleg nagyon jól szórakozott. Sokat nevettünk – összegezte színházi élményét Ágnes.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek