Celeb

Sokkoló vád: lelökte a lépcsőn mostoháját Diana hercegné

Bors

Létrehozva: 2016.10.23.

Fékevesztett összecsapások, és könnyes összeborulások – e két véglet jellemezte a tragikusan fiatalon meghalt Diana hercegné és napokban elhunyt mostohaanyja kapcsolatát. Raine Spencer, aki 1976-ban ment hozzá Diana édesapjához, John Spencer 1992-ben bekövetkezett halála után vette át a szülői szerepet.

A kamasz hercegné és mostohaanyja között egy időben teljesen elmérgesedett a viszony, Raine sokszor gonosz, rosszindulatú volt a későbbi Whales-i hercegnével, sőt, egyszer azt állította, hogy fogadott lánya lelökte őt a palota lépcsőjén. Később, Diana utolsó éveiben mégis közel kerültek egymáshoz, a hercegné házassági gondjai alatt ugyanis Raine vált a legfőbb bizalmasává.

- Hatalmas nyomás nehezedik rá, ezért óriási szüksége van valakire, akiben megbízhat – mondta Dianáról az asszony, miután fogadott lánya hozzáment Károly herceghez, és a brit királyi család tagja lett.

A rokonok szerint a grófnő tudott Diana későbbi viszonyairól is, ő azonban a kockázat ellenére is mindvégig védte és támogatta mostohalányát.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek