Celeb

Somló özvegye: Tamás ismerte és elfogadta a szerelememet

Bors

Létrehozva: 2016.10.13.

<p>Huszonnégy évig voltak egy pár, a zenész pedig végig tudott szerelme párkapcsolatukon kívüli szerelméről, akitől gyereket is akart.</p>

Forrás: Fórika Attila

Mindössze 17 éves volt Gyöngyvér, Somló Tamás özvegye, amikor egy buliban megismerkedett a zenésszel. Igaz, hivatalos felesége nem lett soha, mivel Somló nem tudott elválni második feleségétől, életüket úgy élték, mint a házasok.

– Tomi volt a mindenem. A családom, a biztos hátterem, benne találtam meg a szerelmemet, a lelki társamat, a legőszintébb barátomat... – fogalmazott a Story magazinnak Gyöngyvér, aki nyolc év együttélés után ajándékozta meg Somlót egy kislánnyal.

Közben pedig jött egy harmadik, Gyöngyvér életébe belépett egy férfi. – Tizenöt évig egy párként éltünk. Nagyon szerettem volna még egy gyereket. Tamás megértette és elfogadtam, ahogyan én is azt, hogy annyi idősen már nem akar egy ötödiket. Nem veszekedtünk, nem utáltuk meg egymást, még csak nem is haragudtunk meg a másikra emiatt. A konfliktus persze attól még megmaradt, ahogy a roppant nagy szeretet is köztünk. Csakhogy a probléma ettől nem oldódott meg, ezért úgy döntöttünk, különmegyünk, de együtt maradunk, és együtt neveljük fel Lilit. Vagyis Tomi elengedett engem. Azt mondta, mivel fiatal vagyok, tudja, más életre van szükségem... – mondta az asszony, aki persze látta Somlón, nem könnyű neki ez a döntés. Neki sem volt az, mégis 10 évig éltek így együtt.

– Lett is akkor egy kapcsolatom, a férfit Tamás is ismerte és elfogadta. Négyesben, a lányunkkal is nyaraltunk együtt, mentünk mindenfelé. Tamás amolyan „somlós" eleganciával, természetességgel kezelte a helyzetet, senkinek nem volt kellemetlen – véli az asszony, aki szerint Somló örült annak, hogy van még egy ember az életükben, aki szereti Lilit, akire egyébként nagy gonddal vigyázott, amikor Gyöngyvér kettesben utazott el a férfival.

Gyöngyvér és a szerető kapcsolata egyébként nemrég ért véget, a nő pedig mindvégig ápolta Somlót, vele volt halálakor is, fogta a kezét, amikor örökre elaludt.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek