Celeb

Steiner Kristóf egyedül vállal gyereket 

D. A.

Létrehozva: 2016.10.24.

<p>Nincs szüksége párkapcsolatra a tévésnek ahhoz, hogy örökbe fogadjon.</p>

Határozott elképzelései vannak az apaságról Steiner Kristófnak. A melegségét nyíltan vállaló volt tévés most már biztos abban, hogy szeretne gyermeket, olyannyira, hogy az sem érdekli, hogy éppen párkapcsolatban él-e, vagy sem. Sőt Kristóf elárulta, hogy egyedülállóként előbb válhat belőle szülő. 

– Én tulajdonképpen arra a felismerésre jutottam, hogy az elmúlt egy évben elég viharos változáson mentem keresztül, idén januárban kilenc év után szakítottam, három hónappal később megismerkedtem a mostani párommal. Az egyetlen dolog, amire a gyermekvállalás kapcsán rájöttem, hogy tulajdonképpen számomra nem kapcsolatspecifikus a dolog, nem arra várok, hogy mellettem legyen az az ember, akivel majd, hanem inkább arra várok, hogy én tudjam, hogy mikor szeretnék apa lenni – magyarázta gondolatait Steiner Kristóf, aki édesapja társaságában a FEM3 Caféban vendégeskedve arról beszélt, hogy milyen szerencsés helyzetben volt gyermekkorában, mert a szülei kezdettől elfogadták, hogy a saját neméhez vonzódik. Sőt apja már korábban felismerte fia másságát, mert elmondása szerint autók helyett babázott, és a lányokkal kislányruhákba bújva játszott.

– Technikailag egyedülálló férfiként örökbe fogadni sokkal esélyesebb, mint meleg párként. Kicsit bürokrácia és rendszerkritikus a történet, de valamiért minden országban így van ez – mondta el Kristóf. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek