Celeb

Öt év után végre elvált a Barátok közt sztárja

Bors

Létrehozva: 2016.11.25.

Szőke Zoltán és egykori neje mosolyogva írták alá a papírokat, közös vacsorával ünnepelnek.

Forrás: Bors

Bár ez némiképp meglepő, Szőke Zoltán és egykori felesége, Anikó csak idén november 17-én vált el egymástól hivatalosan is. Pedig Anikó azt mesélte a Best magazinnak, nem volt fél óra sem az egész. A színész és egykorija egymás mellett ültek, mosolyogva írták alá a papírokat, és a bontóper után még egy kávéra is leültek, hogy sok boldogságot kívánjanak egymásnak és bocsánatot kérjenek a rosszért.

A válás egyébként azért húzódott eddig, mert Szőke sokáig nem adta be a papírokat, pedig mindketten már másba voltak szerelmesek. Egyébként nem volt mindig ilyen mosolygós a válótársak kapcsolata: miután öt évvel ezelőtt egymás közt kimondták, hogy vége, még két évig egy fedél alatt éltek. Anikónak az is segített feldolgozni a válást, hogy közös fiaik, Zoli és Bence is megbocsátott apjuknak, amiért az elhagyta őket. A vagyonmegosztással sem volt gond: közös lakásukat eladták, a pénzt pedig elfelezték és elosztották a gyerekek között.

Nemsokára pedig egy közös vacsorára is leülnek: a volt férj és feleség, a gyerekek, valamint Zoli és Anikó új szerelmei.

Választások - 2024. június 9. Helyi önkormányzati választások,
Nemzetiségi önkormányzati választások
és Európai parlamenti választás
Tovább a választási hírekhez
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek