Celeb

Párterápiával mentené meg házasságát a sztárpár

Bors

Létrehozva: 2016.11.21.

Ha létezik akár egy is Hollywood számos álompárja közül, akiknek válására egy lyukas garast nem tennénk fel, akkor az Nicole Kidman és Keith Urban. Az Oscar-díjas színésznő és a népszerű countryénekes házassága kívülről mintaszerűnek tűnik, ám a Woman’s Day magazin értesülése szerint a pár tíz év együttlét után a válás küszöbére jutott. Kidman és Urban már egy közel hárommillió forintnyi összeget kóstáló, exkluzív párterápiás kezelésen is részt vett, hogy házasságukat megmentsék.

– Nicole és Keith egy ideje már komoly gondokkal küzdenek, ami most odáig fajult, hogy a válás is szóba került – mondta a magazinnak egy közeli ismerősük.

– Nicole úgy döntött, hogy három hónapot ad maguknak, de ha addig nem sikerül elsimítani az ellentéteket, akkor külön utakon folytatják tovább. A pár egyelőre nem szólalt meg a válás hírével kapcsolatban, így csak találgatni lehet, mi állhat a válság hátterében. A magazinnak nyilatkozó ismerősök szerint a sokáig idillinek látszó kapcsolatot Kidman egyre szaporodó távollétei kezdték ki, a színésznő ugyanis minden évben több hónapot tölt el szülőhazájában, Ausztráliában, többnyire a párja nélkül. A sok külön töltött idő miatt nőtt meg köztük a feszültség, s a ritka együttlétek során mindennapossá váltak a veszekedések, ami miatt lányaik, Sunday Rose és Faith sokat szenvednek. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek