Celeb

Áder még vár Weisz Fannira

F. Zs.

Létrehozva: 2016.12.16.

Forrás: MTI

Nem a hivatalon fog múlni, hogy a siket szépségkirálynő, Weisz Fanni idén is ott áll-e majd Áder János köztársasági elnök oldalán az újévi köszöntőbeszéde közben. A legfőbb közjogi méltóság hivatala választ küldött a Bors korábbi cikkére: „Tájékoztatjuk, hogy a sajtóban megjelent információkkal ellentétben idén is számítunk Weisz Fanni közreműködésére az újévi köszöntő felvételekor.”

Az elnöki hivatal levele valójában nem cáfolja, hanem megerősíti a Bors írását: kizárólag Fanni döntésén múlik, hogy együtt búcsúztatja-e az évet Áder Jánossal. Ha elegendő elismerés számára a megtiszteltetés, hogy sorstársainak ő közvetítheti az államfő szavait, akkor láthatjuk a tévében jelelni az újév első pillanataiban. A Bors azonban úgy tudja, hogy környezete arra sarkallja, csak anyagi ellenszolgáltatásért vállalja a feladatot.

Csütörtöki cikkünben arról is írtunk, hogy Fanni körül nagy változások történtek az elmúlt évben. A családjával megszakított minden kapcsolatot, siket testvérével sem hajlandó találkozni, továbbá kizárta a saját édesanyját az összes közös cégükből, még abból is, amit az édesanya hozott létre. A lány ezenkívül menedzsert fogadott, aki pénzt akart kérni a pécsi jószolgálati munkáiért, ezért tavasz óta már nem a szépség a Pécs Város Arca titulus gazdája.         

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek