Celeb

Ide temetik George Michaelt

Bors

Létrehozva: 2016.12.28.

Egyre biztosabbnak tűnik, hol helyezik végső nyugalomra a sztárt.

A karácsony napján, álmában elhunyt sztárt a hírek szerint édesanyja mellé fogják eltemetni, a család privát temetői parcellájába. A rajongók milliói által gyászolt énekes 1997-ben vesztette el édesanyját. Lesley Angold Panayiotou rákban halt meg, testét az észak-londoni Hihghate temetőben helyezték örök nyugalomra. Rendkívül közel álltak egymáshoz.

"A családban mindenki küzd azzal, hogy feldolgozza a történteket, de George végre édesanyja mellett nyugodhat" - nyilatkozta a család egyik közeli barátja a Sun brit lapnak.

A család mindeközben azt hangsúlyozza: a sztár halálának körülményeit érintően túl sok a találgatás és a pletyka - a rendőrség egyértelműen kizárta, hogy George Michael halálát közvetlenül drogok okozták volna. Azok a híresztelések, miszerint az utóbbi hetekben újra a heroin rabságába került volna, hamisak.

"Újra és újra halljuk a régi történeteket, de ha ismerted őt, tudod, hogy más volt. Hallasz róla rossz dolgokat, de ezt jelenti rocksztárnak lenni" - nyilatkozta az énekes unokatestvérének, Katerinának a férje, Kyriakos Pourikou.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek